Nyheder18. september 2016

Irina drømmer om flere børn

Realitydarlingen Irina Olsen drømmer om at udvide familien fra tre til fire.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-24652_2.jpg
 Foto: Mikael Rieck

For snart halvandet år siden skiftede realitydarlingen Irina Olsen de røde løbere ud med bleskift og babylykke, da hun blev mor til en lille pige.

Det danske tv-fænomen, der er kendt fra tv-programmer som "Divaer i Junglen" og "Mig og min mor", er blevet så vild med den nye rolle, at hun drømmer om at få endnu en lille purk.

- Allessia (datteren, red.) er nu cirka halvandet år, og Morten og jeg er begyndt at sukke efter de små babyer, vi ser omkring os igen, skriver Irina Olsen på sin blog irinathediva.dk.

Tanken om at udvide den lille familie fra tre til fire er ikke helt ny for realitydivaen, der danner par med den kendte dj Morten Brangstrup Olsen, som går under aliasset "Faustix".

- Vi ville have en med det samme lige efter Allessia, og jeg var stadig i en slags efterfødselståge, hvor jeg tænkte, at det var altså bedst, at jeg blev gravid med det samme igen, fortæller Irina Olsen i sit blogindlæg.

Dengang blev planerne ikke til virkelighed, og problemer med helbredet og et hektisk hverdagsliv betød, at parret satte projektbaby på pause for en stund.

På trods af at drømmen om flere børn fortsat er en af de helt store, kan der sagtens gå et par år, før den næste graviditet bliver en realitet.

- Jeg vil gerne planlægge det lidt mere denne gang. Jeg skal nyde den næste graviditet og ikke stresse, som da jeg var gravid med Allessia, forklarer Irina Olsen på bloggen.

Realitypersonligheden, der tidligere var kendt under navnet Irina Babenko, blev mor til datteren Allessia den 23. marts sidste år.

Du kan læse hele Irina Olsens indlæg her:

Irina Babenko

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold