Irina Babenko single

Irina Babenko har endnu ikke direkte bekræftet, at hun ikke længere kommer sammen med DJ\'en Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen.

Irina Babenko har endnu ikke direkte bekræftet, at hun ikke længere kommer sammen med DJ'en Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen.

Foto: Thomas S. Laursen

Reality-stjernen Irina Olsen, tidligere Babenko, danner ikke længere par med sin forlovede, Morten Brangstrup Olsen, der også går under kunstnernavnet DJ Faustix.

Det erfarer SE og HØR fra en kilde, der ønsker at være anonym.

Den 28-årige Irina Babenko, der blandt andet er kendt fra ”Divaer i junglen” og selvoptaget”, nåede at danne par med Morten Brangstrup i lidt over to år.

I løbet af den periode nåede parret at få datteren, Alessia, sammen tilbage i marts måned sidste år.

Irina valgte tidligere på året også at tage Mortens efternavn, Olsen, og droppe "Babenko" med de ukrainske rødder for at slippe forbindelsen til sit hjemlandet.

Om Irina nu vælger at hoppe tilbage til efternavnet "Babenko" eller noget helt tredje, vidner historien ikke noget om.

Det lød ellers til at være den store kærlighed, som Irina havde fundet tilbage i 2014, da hun dengang udtalte til SE og HØR:

- Jeg kan slet ikke undvære ham.. Jeg er jo megaforelsket. Vi har en sindssyg kemi sammen, og vi forstår hinandens livsstil - det er bare et perfekt match. Jeg er super lykkelig.

Irina har også dannet par med Kasper Johansen, der ligesom hende havde deltaget i programmet ”Fristet”.


Irina Babenko sammen med Morten, da hun ventede deres fælles barn, Alessia. (Foto: Mikael Rieck)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close