Nyheder18. september 2018

Nu bliver han også smidt ud af et andet TV-program

Håndboldspilleren Frank Løke blev mandag aften smidt ud af den norske udgave af "Vild med dans", men det er ikke det eneste program, han bliver smidt ud af oppe i Norge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/70215156.jpg
 Foto: TV2 Norge

Seere, der havde håbet på, at håndboldspilleren Frank Løke skulle berige deres efterår med masser af underholdende TV, kan godt tro om igen.

I går kom det frem, at han var blevet smidt ud af den norske udgave af "Vild med dans", efter han i weekenden gennemførte et regulært nøgenstunt på live-TV.

Men det er ikke det eneste TV-program, som norsk TV2 har valgt at smide håndboldspilleren ud fra.

Han er nemlig også blevet smidt ud af programmet "Kjendis søker kæreste", det skriver norsk SE og HØR.

- Vi har givet Løke besked om, at vi også afslutter samarbejdet omkring det her program. Optagelserne var endnu ikke starter, fortæller programredaktør hos TV2 Norge, Jarle Nakken, til TV2 Norge.

Seerne skal altså ikke forvente at se Frank Løke på TV2 Norge i nærmeste fremtid.

Undskyldte over for dansepartneren

Frank Løke har selv været en tur på Instagram for at sige tak for denne gang til de norske seere.

- Tak for nu, "Skal vi danse". Det var aldrig meningen at såre dig, Tone. Du er en sindssygt dygt og stærk dame. Tak for at du holdt mig ud i alle disse uger, skriver Frank Løke på Instagram.

I weekenden chokerede den norske håndboldspiller Frank Løke, 38, i den norske udgave af "Vild med dans", da han smed tøjet midt på dansegulvet og dansede i en glimmerbesat "mankini" på live TV.

I norsk TV 2's kommentarfelt og indbakke har det siden i lørdags bugnet med beskeder fra utilfredse seere, der kalder håndboldspillerens stunt "usmageligt", og Løkes dansepartner, Tone Jacobsen, havde også svært ved at finde den rette grimasse frem - hun anede nemlig ikke, hvad Løke havde tænkt sig at gøre.

- Pludselig stod han bare der, og jeg følte, jeg blev et slags gidsel på gulvet. Men så kommer man til et punkt, hvor man bare må være professionel og fortsætte med det, du skal gøre, fortalte Tone Jacobsen efterfølgende til norsk TV 2.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sponsoreret indhold