Nyheder17. september 2018

Efter nøgenchok: Nu er han blevet smidt ud af "Vild med dans"

Håndboldspilleren Frank Løke er fortid i den norske udgave af "Vild med dans"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/70215156.jpg
 Foto: TV2 Norge

Den norske håndboldspiller Frank Løke bliver nu smidt ud af den norske udgave af "Vild med dans".

Det skriver TV2 Norge, der også er kanalen, der sender programmet "Skal vi danse", som "Vild med dans" hedder i Norge.

Det sker, efter han lørdag chokerede både dommere, seere og sin dansepartner ved at smide tøjet.

- Vi har valgt at tage Frank Løke ud af "Skal vi danse"-konkurrencen efter en helhedsvurdering. Weekendens stunt, som vi tog afstand fra, Løkes opførsel efterfølgende og uforudsigeligheden, han repræsenterer og giver udtryk for, spiller ind i beslutningen, fortæller programredaktør hos TV2 Norge, Jarle Nakken, og fortsætter:

- Vi har også et ansvar for dansernes partnere. Frank Løke angrer ikke mere, end at han giver udtryk for, at han vil fortsætte med den slags påfund.

Frank Løke har selv været en tur på Instagram for at sige tak for denne gang til de norske seere.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Tak for nu, "Skal vi danse". Det var aldrig meningen at såre dig, Tone. Du er en sindssygt dygt og stærk dame. Tak for at du holdt mig ud i alle disse uger, skriver Frank Løke på Instagram.

I weekenden chokerede den norske håndboldspiller Frank Løke, 38, i den norske udgave af "Vild med dans", da han smed tøjet midt på dansegulvet og dansede i en glimmerbesat "mankini" på live TV.

I norsk TV 2's kommentarfelt og indbakke har det siden i lørdags bugnet med beskeder fra utilfredse seere, der kalder håndboldspillerens stunt "usmageligt", og Løkes dansepartner, Tone Jacobsen, havde også svært ved at finde den rette grimasse frem - hun anede nemlig ikke, hvad Løke havde tænkt sig at gøre.

- Pludselig stod han bare der, og jeg følte, jeg blev et slags gidsel på gulvet. Men så kommer man til et punkt, hvor man bare må være professionel og fortsætte med det, du skal gøre, fortalte Tone Jacobsen efterfølgende til norsk TV 2.

Sponsoreret indhold