Nyheder8. september 2016

Noam Halby laver show med sønnen

Sangeren Noam Halby og sønnen Milas har kastet sig over det vigtigste, en far og hans søn kan lave sammen, nemlig at teste legetøj.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/noam_halby_og_familie.jpg
 Foto: All Over Press

Johnny Deluxe-forsangeren Noam Halby har kastet sig over et fællesprojekt med sønnen Milas. På bloggen "Kildemaveland.dk", har Noam nemlig lagt to videoer op med ham og Milas, der tester legetøj. Og det er ikke en kedelig affære.

Selvom Milas først er skeptisk over for det nye koncept, hopper han hurtigt med på vognen, hvor der skal testes boksebolde og fiskestænger. Far Noam går endda så langt som at insistere på, at påklædningen skal passe til legetøjet.

Projektet virker til at være til stor glæde for både far og søn, der nyder at lege med legetøjet og hinanden.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

I videoerne afsløres det dog, at begejstringen for legetøjet er højere hos lille Milas end hos voksne Noam, der dog også virker til at være et voksent legebarn.

Noam Halby er frontmand for bandet Johnny Deluxe, der gik i opløsning i 2010, efter at de i starten og midten af 00'erne havde store hits som "Elskovspony" og "Drenge som mig".

Noam forsøgte sig som solo-artist, og han deltog blandt andet i "Vild med dans" i 2009. Her mødte han danseren Katrine Bonde, og de blev senere kærester og fik sønnen Milas. De blev gift sidste år. Noam har desuden en voksen søn fra et tidligere forhold.

Tidligere i år bekræftede bandet i en pressemeddelelse, at de har fundet sammen igen, og at der var nye sange på vej. I 2016 har de desuden også været på en del festivaler rundt omkring i Danmark, blandt andet på Skanderborg og Nibe.

Sponsoreret indhold