Nyheder2. februar 2016

Dagens bedste nyhed? Johnny Deluxe genopstår

Firemandsgruppen Johnny Deluxe gik i opløsning i 2010 – men nu er de tilbage med ny single og kommende album
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johnny_deluxe_2007.jpg
 (Foto: All Over)

Var du én af dem, der skrålede med på sange som 'Elskovspony' og 'Vi vil ha' mer'? Og har du altid drømt om at høre endnu flere sange fra Johnny Deluxe?

Ja, så er der gode nyheder i dag!

For bandet er nu klar med et comeback, efter at det gik i opløsning tilbage i 2010.

Det udtaler Johnny Deluxe i en pressemeddelelse, skriver mx.dk:

- Pausen væk fra hinanden og fra Johnny Deluxe har gjort os godt. Vi har alle haft gang i en masse musikalske projekter hver for sig i de år, der er gået, siden vi opløste bandet.

- Mere og mere er det dog gået op for os, at vi ikke kan undvære hinanden. Hverken som venner eller bandkollegaer. Og så savnede vi alle sammen bare Johnny sindssygt meget, lyder det i en pressemeddelelse fra Johnny Deluxe.

Forsangeren i Johnny Deluxe – Noam Halby – forsøgte selv at stable en solokarriere på benene, efter at bandet gik i opløsning.

Men han slog aldrig helt igennem som bandet gjorde, da det blev dannet tilbage i 2000 af Noam Halby, bassist Jakob Glæsner og guitarist Søren Itenov. Trommeslageren Morten Lynggaard sluttede sig til bandet to år senere, og året efter – i 2003 – udgav de sangen ’Elskovspony’, der straks blev et hit.

Sidste år blev bandet genforenet for første gang siden 2010 – og Johnny Deluxe turnerede landet rundt og gav koncerter. Nu er bandet så klar med en ny single ’Til verdens ende’, der udkommer 6. februar. Den er en forløber for bandets kommende album.

Sponsoreret indhold