Nyheder4. august 2016

Johnny Deluxe: Vi fester overraskende lidt

Popbandet Johnny Deluxe har efter 14 år fundet sammen igen. Men selv om bandmedlemmerne er blevet ældre, er publikum stadig det samme.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-17160.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der blev mumlet på gebrokkent svensk og sunget med for fuld skrald, da Noam Halby og resten af bandet Johnny Deluxe i midten af 00'erne indtog Danmark med hits som "Elskovspony" og "Drømmer Jeg"

Siden gik gruppen fra hinanden, men i februar 2015 begyndte det danske popband at spille sammen igen. Bandmedlemmerne Noam Halby, Morten Lynggaard, Jakob Glæsner og Søren Itenov er i mellemtiden blevet 14 år ældre og familiefædre.

Men selv om der stadig bliver smidt bh'er på scenen, er det ikke på grund af festen, at popbandet, har samlet instrumenterne op og igen skaber fest fra scenerne rundt omkring i Danmark.

- Du vil bliver overrasket over, hvor kedeligt det er. Vi fester meget lidt. Det er et arbejde, siger hitmagerne.

- Nogle gange spiller vi to klubjobs på en nat, og så er der slet ikke tid til at drikke sig i hegnet, siger guitarist Søren Itenov.

Men selv om nætterne ikke drukner i de våde varer, er det ikke ensbetydende med, at jobbet ikke er hårdt for de fire familiefædre.

- Efter sådan en aften, kan man komme hjem søndag morgen og håbe på, man kan nå at indhente søvnen den dag. Men det kan man ikke, siger trommeslager Morten Lynggaard.

Selv om det er hårdt at være ude at optræde, er bandet glædeligt overraskede over, hvor stort et publikum, de stadig har. De er dog ikke i tvivl om, hvad det er, der gør, at deres sange stadig kan få publikum til at gå amok efter knap halvandet årti.

- Det er humor, gode melodier, gode rim og gode tekster, der er på mange af sangene, siger Noam Halby.

Selv om årene er gået, er Johnny Deluxes fans ikke blevet ældre. Det er stadig de unge, der elsker popnumrene, radioen spillede i midten af 00'erne.

- Det er ikke de samme, der kommer til vores koncerter, som det var i 00'erne. Det er deres små brødre, og de er endnu mere glade. De siger, de har hørt vores musik hele livet, siger Noam Halby.

Bandets to første album, "Johnny Deluxe" fra 2004 og "LUXUS" fra 2005 solgte begge platin i Danmark. I 2008 udgav de deres indtil videre sidste album, "De knuste hjerters klub".

Sponsoreret indhold