Nikolaj Stokholm åbner op om stress før bryllup

(Foto: Claus Poulsen)

Det er så yndigt at følges ad, men det kræver et hav af beslutninger om service, brudekjole og kage at planlægge et godt bryllup.

Det har den netop nygifte komiker Nikolaj Stokholm, der er kendt som Øland i komedieserien "Sjit Happens", måttet sande, inden han lørdag fik lov til at sige "ja" til sin kæreste, Isabella "Mussemor" Jøhnke.

I et indlæg på veninden Christiane Schaumburg-Müllers blog, chrichri.dk, beskriver komikeren ærligt sine tanker forud for brylluppet.

Indlægget skrev Nikolaj Stokholm, mens han sad midt i de stressende bryllupsforberedelser et par dage før sit bryllup, men det er først blevet tilgængeligt på bloggen i denne uge.

Mest af alt var komikeren bange for, at noget ville gå galt på den store dag, lyder det i indlægget.

- Det betyder meget for mig, for jeg vil så gerne gøre det rigtigt og ordentligt, og folk i kirken, der ikke er så tætte på os, må ikke sidde og tænke, at jeg er i tvivl, for jeg har aldrig været så sikker på noget før, skrev Nikolaj Stokholm.

Mest af alt ville Nikolaj Stokholm gerne sige ja på det rigtige tidspunkt og have dagen til at forløbe uden gnidninger for ham selv og kæresten.

- Jeg er meget stolt, rørt og bevidst om det ansvar, der hviler på vores og mine skuldre. Nu skal jeg være ægtemand og sørge for, at hun får det bedste liv i verden, for det fortjener min Mussemor, lød det fra komikeren.

Heldigvis forløb brylluppet som planlagt, og det nygifte par befinder sig i øjeblikket i Venedig på bryllupsrejse.

Læs hele Nikolaj Stokholms blogindlæg her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close