Nyheder 14. juni 2016

Nikolaj Stokholm: Sådan friede jeg

Det krævede et kæmpe koordineringsarbejde for Nikolaj Stokholm, da han skulle fri til sin kæreste
Foto: Claus Poulsen

Det var kærlighed ved første blik, da Nikolaj Stokholm faldt pladask for Isabella Jøhnke efter en optræden i Frankrig for en række gymnasieelever i 2013, afslører han i sin klumme på livsstilsmagasinet chrichri.dk.

En aften var han taget med dem i byen, og midt i sneen steg temperaturen, da komikeren spottede studinen.

Efter to års forhold vidste "Sjit Happens"-stjernen, at han ville være sammen med sin Mussemor, som han ynder at kalde Isabella, for altid, og derfor gik han i gang med at planlægge det perfekte frieri.

Det måtte ikke blive smagsløst og mærkeligt, men stadig romantisk og kreativt, så derfor skulle det store spørgsmål falde dagen inden Isabellas fødselsdag i Tivoli, så de kunne vågne op sammen som nyforlovede.

Begge familier blev inviteret med, så de kunne fejre forlovelsen med snaps og smørrebrød, og efter at have spurgt sine svigerforældre om Isabellas hånd var det hele klart, og så alligevel ikke.

Isabella var så stresset over en eksamensopgave på universitetet, at det fyldte alt, men alligevel fik en veninde lokket hende i Tivoli, hvor Stokholm stod klar.

- Jeg tog en meget forvirret Mussemor i min koldsvedende hånd og op på hotelværelset. Jeg satte hende på sengen. Her gik jeg i stå, for jeg havde forberedt den fineste tale, men tårerne pressede sig på, og jeg fik kun fremstammet tre elendige ting: "Jeg elsker dig, jeg lover dig evig troskab og økonomisk stabilitet", skriver han på chrichri.dk.

- Hun faldt grædende i mine arme med det eneste rigtige, hun kunne sige. Det gik bedre, end jeg kunne have drømt om. Ikke på grund af det fine hotel, de fine gaver eller den gode mad. Men fordi mit et og alt, min egen mussemor, sagde ja.

Læs indlæggene her og her.

Sponsoreret indhold