Kendte kolleger fejrede gifteklar Nikolaj Stokholm

(Foto: Claus Poulsen)

Bryllupsklokkerne ringer snart for komikeren Nikolaj Stokholm, der for omkring tre år siden faldt pladask for studinen Isabella Jøhnke.

Nu er det forestående bryllup traditionen tro blevet fejret med en polterabend. Det afslører komikerens ven og "Sjit Happens"-kollega Ruben Søltoft på det sociale medie Instagram.

I billedteksten fortæller Ruben Søltoft, at også komiker-kollegaen Tobias Dybvad var en af festdeltagerne, og det ser ud til, at vennerne har formået at give den gifteklare komiker en dag fyldt med gode grin.

Nikolaj Stokholm friede til kæresten Isabella, som han ynder at kalde mussemor, efter to års forhold.

Han har tidligere fortalt til livsstilsmagasinet Chrichri.dk, at han brugte en del tid på at planlægge frieriet, men da tiden var inde til at gå ned på knæ, var det ikke helt så let at få sagt de planlagte ord.

- Jeg havde forberedt den fineste tale, men tårerne pressede sig på, og jeg fik kun fremstammet tre elendige ting: "Jeg elsker dig, jeg lover dig evig troskab og økonomisk stabilitet", afslørede han i sin klumme på chrichri.dk tilbage i juni.

- Hun faldt grædende i mine arme med det eneste rigtige, hun kunne sige. Det gik bedre, end jeg kunnet have drømt om. Ikke på grund af det fine hotel, de fine gaver eller den gode mad. Men fordi mit et og alt, min egen mussemor, sagde ja, skrev han dengang.

Parret mødte hinanden i Frankrig i 2013, hvor Nikolaj Stokholm skulle optræde for en gruppe gymnasieelever, der var på skitur. Her spottede komikeren Isabella Jøhnke blandt de festglade unge, og han har i sin klumme fortalt, at han faldt pladask for den smukke studine.

Se billedet fra den sjove polterabend her

Stokkepikkefars polterabend er grineren! @nikolajstokholm @tobiasdybber

Et billede slået op af Ruben Søltoft (@rubenmedu) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close