Nikolaj Steen: Tæt på dyrt selvmord

Nikolaj Steen havde alt i New York, men var alligevel tæt på at miste sig selv

Nikolaj Steen havde alt i New York, men var alligevel tæt på at miste sig selv

Foto: All Over

TV-programmet "Til middag hos…" plejer sædvanligvis at være god for et par kendisafsløringer, således også i år, hvor Nikolaj Steen agerer vært for Lasse Rimmer, Andreas Bo Pedersen og Emil Thorup.

Alle middagene finder sted i New York, og derfor taler Nikolaj Steen ud om sin fortid i byen, hvor han boede et par år i starten af 90'erne. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Ven med rocker

- Jeg var nødt til at tage hjem, ellers var jeg blevet sindssyg. Jeg drak som et svin og tog stoffer, som jeg troede, man gjorde, når man var musiker. Jeg var på vej mod et meget dyrt selvmord, erkender multitalentet.

Dengang havde han en pladekontrakt med et amerikansk selskab, som også stillede en lejlighed til rådighed for ham i The Big Apple. Oplevelser var der nok af.

Læs også: Vennerne endte som narkomaner

- Jeg har prøvet at blive fløjet i helikopter fra min lejlighed på Manhattan til JFK-lufthavnen, træde ind i slidt T-shirt og bare tæer i sandalerne i VIP-loungen, hvor der sad arabiske oliemilliardærer og fordrev tiden, fortæller Nikolaj Steen til sine gæster.

- Når jeg sad i Concorden for at flyve til London, hvor selskabet naturligvis havde stillet en stor lejlighed til min disposition, tænkte jeg slet ikke over alt det fantastiske, jeg oplevede. Jeg havde bare brug for at tage en lur. Jeg var ved at miste mig selv, forklarer Steen, der dermed gjorde en ende på sit amerikanske eventyr.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close