Nyheder3. juli 2009

Nikolaj Steen: Ven med rocker

Skuespilleren har flere venner, han beskriver som bad guys
I modsætning til flere andre kendte har Nikolaj Steen ikke noget problem med, at han er ven med rockeren Brian Sandberg
I modsætning til flere andre kendte har Nikolaj Steen ikke noget problem med, at han er ven med rockeren Brian Sandberg
 Foto: Claus Poulsen

Den 42-årige multikunstner er blandt andre venner med HA-rockeren Brian Sandberg på Facebook, og han har flere venner i det miljø.

- Brian og jeg er gamle ungdomsbuddies og har kendt hinanden fra Vesterbro. Jeg har haft flere venner i det miljø, og nogle er good guys, og andre er bad guys, siger Nikolaj Steen i dagens udgave af B.T.

Avisen har undersøgt Stein Bagger-bodyguarden Sandbergs Facebook-profil og opdaget, at indtil flere kendte er venner med rockeren i cyberspace.

- Jeg tror faktisk altid, det har været sådan, at en del synes, at det, der er lidt farligt, er spændende at komme i nærheden af, siger Nikolaj Steen, der altså gerne vil indrømme, at han kender Sandberg personligt, i modsætning til flere af de andre kendisser, der mener, at Sandberg må have tilføjet dem som venner og ikke omvendt.

Ud over Nikolaj Steen tæller Brian Sandbergs 522 venner blandt andre Jokeren, Casper Christensen, Remee, Robert Hansen, Bettina Palle, Kira Eggers, Jens Romundstad, Lisa Lentz, Chris McDonald, Michael Silberbauer og David Nielsen.

Sponsoreret indhold