Nikolaj Lie Kaas: Se hvordan han bor

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er ikke hver dag, at Nikolaj Lie Kaas lukker pressen ind i hans hjem.

Men fordi hans hans kone Anne Langkilde er ansvarlig indkøber for Hay Vintage, fik ALT for damerne lov at komme indenfor i parrets 156 kvadratmeter store villalejlighed i Hellerup.

Det er da heller ikke Nikolaj Lie Kaas, der fortæller om hjemmet - men derimod smukke Anne.

-  Jeg har altid godt kunne lide hulestemning. Vi kom fra en lys lejlighed på Islands Brygge, hvor alt var glas, så da vi flyttede hertil, havde jeg brug for at pakke det hele ind. Her er meget højt til loftet, så de mørke trægulve trækker rummet sammen, fortæller Anne Langkilde til ALT for damerne og fortsætter.

-  Tæpperne er meget vigtige, de binder rummet og indretningen sammen og giver masser af hygge. Jeg har et særligt forhold til tæpper, og jeg har ikke lyst til at skille mig af med dem. Jeg er vild med farverne, og det er en nem måde at få farve ind i indretningen på. Tæpperne bliver næsten kun pænere ved brug i kraft af den slitage, de får, lyder det fra Nikolaj Lie Kaas' kone.

Det er da heller ikke så mærkeligt, at det netop er tæpperne, der betyder meget for Anne Langkilde. 

Tre gange om året tager hun til MArokko for at købe vintagetæpper ind til Hay Vintage.

- Jeg er vild med farverne dernede, og alle de sanseindtryk jeg får. Den måde de sammensætter farver og materialer på er meget mere modig, end herhjemme, forklarer hun til damebladet.

Selvom billederne fra Nikolaj Lie Kaas og Anne Langkildes hjem er utrolig smukke, så lægger hun ikke skjul på, at der er gjort ekstra fint til fotograferne.

- Til daglig er her ikke så pænt. Vi roder og bruger vores hjem. For mig er det bare vigtigt, at her er hyggeligt. Min mand ville nok ønske, at jeg ikke rykkede så meget rundt på tingene hele tiden. Men jeg kan godt lide at flytte på tæpper og billeder og give dem nyt liv, informerer hun.

Se alle billederne og læs hele artiklen her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close