Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i "Bedrag"

Foto: All Over

Blev du chokeret, da Nikolaj Lie Kaas' Alexander Sødergren blev skudt og dræbt i sidste afsnit af "Bedrag", så er der nu svar på, hvorfor han skulle dø.

- For det første ville vi have en ny hovedkarakter i hver sæson. Vi havde fra start af en ide om, at Nikolaj skulle dø til sidst, fordi det skulle afsløres, at han i virkeligheden ikke var kongen af det hele, men bare en mindre i officer i en anden mands spil. Derudover havde Nikolaj sagt, at han kun ville være med i en sæson. Han er en populær skuespiller, der får mange tilbud, så jeg synes, det var stort bare at have ham med i ti afsnit, fortæller manuskriptforfatteren Jeppe Gjervig Gram til Metroxpress

Derudover fortæller forfatteren, at det efterhånden er meget normalt, at man slår sine hovedkarakterer ihjel i TV-serier. "Game of Thrones" er fx et eksempel herpå.

Når "Bedrag" vender tilbage med anden sæson den 25. september, så skal vi altså følge nogle helt nye hovedpersoner i serien. 

Det bliver Sonja Richter og David Dencik, der får æren af hovedrollerne. De spiller søskendeparret Amanda og Simon Absalonsen. 

Se flere billeder af Nikolaj Lie Kaas i galleriet herunder

Masser af Nikolaj Lie Kaas

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close