Nyheder15. maj 2017

Se fotos: Nikolaj Lie Kaas’ 10-årige datter springer ud som skuespiller

Nikolaj Lie Kaas’ 10-årige datter har scoret sin første rolle på det store lærred. Gerda Lie Kaas har således fået hovedrollen i en magisk eventyrfilm, der får premiere til efteråret. Den unge skuespillerinde skal blandt andre spille overfor Sonja Richter og Signe Egholm Olsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gerda_lie_kaas.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Hendes far kan bedst betegnes som ét af landets bedste og mest populære skuespillere. Og nu følger hun selv i hans fodspor.

Nikolaj Lie Kaas’ 10-årige datter springer således ud som skuespiller – og endda med en hovedrolle i en stor eventyrfilm.

Gerda Lie Kaas skal spille hovedrollen som Clara i eventyrfilmen ”Vildheks”, der er baseret på Lene Kaaberbøls populære bestsellerserie.

”Vildheks” handler om 12-årige Clara, en helt almindelig pige, der en dag bliver angrebet af en stor, sort kat – og pludseligt er hele hendes almindelige liv forandres.

Clara bliver alvorligt syg med kattefeber, og så beslutter hendes mor at tage hende med ud til sin søster Isa som de ellers ikke har set i mange år. Isa er en vildheks, som bor langt ude i skoven med sin hund Tumpe og sin vildven, uglen Tutu.

Nikolaj Lie Kaas’ datter skal spille over for blandt andre Sonja Richter og Signe Egholm Olsen.

Optagelserne er netop gået i gang i Ungarn.

Vi kan se frem til at se Gerda Lie Kaas på det store lærred 11. oktober 2018.

Se billeder af Gerda Lie Kaas i "Vildheks" herunder:

Gerda Lie Kaas i "Vildheks"

Sponsoreret indhold