Nyheder4. november 2014

Nikolaj Koppel bliver chef i Tivoli

TV-værten skifter job
Nikolaj Koppel har fået nyt job
Nikolaj Koppel har fået nyt job
 Foto: Kaspar WenstrupDanmarks Radio bliver fra årsskiftet en profil fattigere, når Nikolaj Koppel forlader mediehuset til fordel for en stilling som chef for kultur- og underholdningsområdet i Tivoli.
For den 45-årige tv-vært, der blandt andet er kendt fra Aftenshowet og sin værtsrolle ved Eurovision i København, bliver det et gensyn med forlystelsesparken.

LÆS OGSÅ: Mandeflirt på Eurovision-scenen

Her var Koppel fra 2005-2010 musikchef, og han ser nu frem til at igen at få ansvaret for Tivolis klassiske musikprofil.

- Fra mine år som musikchef er jeg meget bevidst om, at man skal evne at finde den rigtige balancegang mellem tradition og fornyelse i Haven. Tivoli skal levere oplevelser af stor kvalitet og bredde, samtidig skal der være plads til at overraske sit publikum, siger han i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov chokerer: I seng med mand

Administrerende direktør i Tivoli, Lars Liebst, fremhæver især den konservatorieuddannede pianists kunstneriske indsigt og sætter sin lid til, at Koppel kan bringe ny kreativitet til Tivolis kulturelle indslag.

- At Nikolaj har været ude at få inspiration i DR og dér har vist sit store lederpotentiale, bliver en gevinst for Tivoli og kulturen i København, siger han.

LÆS OGSÅ: Katrine Hertz Mortensen bliver pressechef for Liberal Alliance

Nikolaj Koppel tiltræder i sin nye stilling som underdirektør for kultur i Tivoli 1. januar 2015.

Sponsoreret indhold