Nyheder18. august 2014

’Go’Morgen’-vært bliver pressechef for Liberal Alliance

Skifter jobbet som TV-vært ud med livet som spindoktor
Katrine Hertz Mortensen skifter job
Katrine Hertz Mortensen skifter job
 Foto: Thomas LaursenDet bliver en af de nuværende værter på TV2's Go' Morgen Danmark, Katrine Hertz Mortensen, der skal sørge for at få Liberal Alliance i medierne frem mod det kommende folketingsvalg.

Hun er nemlig blevet ansat som ny pressechef for partiet, hvor hun afløser Niels Th. Dahl, der skiftede til Venstres pressetjeneste tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Katrine Hertz Mortensen: Scorede sin mand i protest

Partiets leder, Anders Samuelsen, glæder sig over valget af den erfarne journalist, der de seneste 15 år har arbejdet med både aviser, radio og tv.

- Jeg ser frem til, at hendes erfaring med snart sagt alle journalistiske platforme og hendes gode fornemmelse for kommunikation med og til danskerne, også udenfor politikernes snævre kreds, kommer til at præge vores arbejde, siger han i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: De siger 'Go' morgen' til dig efter sommerferien

Den nye pressechef ser ligeledes frem til at skulle prøve at arbejde med politisk kommunikation. Noget, der adskiller sig markant fra det opgaver, hun har håndteret som morgenvært.

Katrine Hertz Mortensens ja til jobbet skyldes også en vurdering af Liberal Alliances politiske potentiale, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Jeg tror på Liberal Alliances projekt og glæder mig til at være med til at udbrede kendskabet til partiets politik - i første omgang i den kommende valgkamp.

- Den forandring, som Liberal Alliance gerne vil skabe, er, som jeg ser det, en nødvendig forandring. Jeg ser Liberal Alliance som et moderne parti og som en vigtig stemme i dansk politik, og jeg vil gerne være med til at udvikle og støtte den stemme, siger hun.

Liberal Alliance har ni mandater i det nuværende Folketing efter at have opnået 5,0 procent af stemmerne ved valget i 2011.

Ifølge Ritzau Index, der er et vægtet gennemsnit af landets fem toneangivende meningsmålinger, Voxmeter, Epinion, Gallup, Greens og Wilke, står partiet til at få 5,2 procent af stemmerne, hvis der var valg i morgen.

Sponsoreret indhold