Mandeflirt på Eurovision-scenen

Pilou Asbæk flirtede med Nikolaj Koppel under fredagens prøver

Pilou Asbæk flirtede med Nikolaj Koppel under fredagens prøver

Foto: All OverDer gik gak og løjer i første generalprøve på Eurovision-finalen i B&W Hallerne på Refshaleøen i København fredag eftermiddag. Prøven var præget af usædvanligt mange tekniske vanskeligheder.

Mens de mange Eurovision-teknikere løb stærkt for at få det hele til at falde i hak, benyttede de to mandlige værter, Pilou Asbæk og Nikolaj Koppel kunstpauserne til en god gammeldags mandeflirt.

LÆS OGSÅ: Basim vil ha' en kæreste

Efter at have rost hinandens flotte fremtoning, faldt Pilou Asbæk således på knæ foran Nikolaj Koppel og kyssede med ærbødig mine hans hånd.

- Jeg troede lige, du ville fri til mig, sagde en overrasket Nikolaj Koppel til sin medvært Pilou Asbæk, som benyttede lejligheden til at minde om de mange homoseksuelle vielser, der finder sted i København i denne uge i anledning af Eurovision.

Et af de tekniske vanskeligheder, der forsinkede prøverne, var den danske artist Basims medbragte hjerte-banner, der tog længere tid end beregnet at få ned igen efter, nummeret var slut.

LÆS OGSÅ: Video - Se 86-årige danse-Kit få Grand Prix-salen til at koge

Danmark er sammen med Italien, Spanien, Tyskland, Frankrig og Storbritannien direkte kvalificerede til finalen, og har derfor ikke optrådt i semifinalerne. Dermed bliver det seernes første møde med de respektive artister.

Blandt andet går den spanske solist Ruth Lorenzo på scenen med "Dancing in the Rain", og her står himmel og hav i ét , så selv sangerindens eget hår fremstår drivvådt.

LÆS OGSÅ: Massevielse i København

Eurovision-finalen finder sted på Refshaleøen i København lørdag aften og transmitteres direkte på DR1 kl. 21.00. Under showet, kan både publikum og seere stemme på deres foretrukne grand prix-vinder.

LÆS OGSÅ: Her er finalisterne i Eurovision

Men allerede fredag aften, ved anden gennemspilning af finaleshowet, giver en særlig udvalgt jury deres point, der kommer til at tælle 50 procent i det endelige resultat.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close