Se billedet: Niklas Landin er blevet far

Håndboldmålmandens kæreste har født

Håndboldmålmandens kæreste har født

Foto: Niels Henrik DamNiklas Landin har netop nu travlt med at skifte ble og pludre, for den talentfulde målmand er blevet far.

Den glædelige nyhed afslørede landsholdspilleren selv på sin Instagram-profil mandag aften. Her lagde han et billede af en lille baby-hånd på det sociale medie - og straks begyndte der at tikke lykønskninger ind.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener landsholds-herrerneSådan afslørede landsholdsmål-manden, at han er blevet far (Foto: Niklas Landin/Instagram)

LÆS OGSÅ: Sådan slapper håndbold-herrerne af

- Tillykke

- Stort tillykke med ham den lille! Du bliver en rigtig god far :)

- Tillykke med den lille! Utroligt som også kærlighed kan tydes ud fra hænder :)

Kæresten Liv, som Niklas Landin har været sammen med i flere år, var oprindelig sat til at nedkomme 14. februar. Det er dog ganske normalt, at førstegangsfødende går over tid.

Under dette års VM, som blev spillet i Qatar, havde Landin vanen tro travlt med at holde målet rent for Danmark. Imens var den højgravide Liv blevet hjemme i Danmark - maven var nemlig blevet alt for stor til at rejse.

Dengang udtalte Niklas Landin, at han hvert fald håbede, at den lille ikke ville nedkomme før tid - så risikerede han nemlig at gå glip af sit første barns fødsel. Men heldigvis fødte kæresten Liv ikke før tid - hun gik i stedet omkring to uger over termin.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close