Nyheder 21. januar 2018

Morten Olsens hårde EM: Savner nyfødt søn

Det er med blandede følelser, den skarptskydende spilfordeler, Morten Olsen, går på banen i Kroatien. Han har nemlig måttet forlade junior for at hente medaljer til Danmark.
(Foto: Peter Grosen)

For godt en måned siden så håndboldspilleren Morten Olsen for første gang sin søn.

Den 11. december fødte hans kone Gry Toft Olsen en lille dreng til stor glæde for Morten.

Playmakeren nåede dog kun at være sammen med sin førstefødte i lidt over tre uger, før han satte kursen mod landsholdslejren.

– Jeg synes, det er lang tid at være væk fire uger i træk. Vi har normalt haft det sådan, at vi har været samlet i en uge til ti dage og så haft en dag eller to hjemme, inden vi skulle af sted til turneringen. Vi har ikke prøvet at være væk i fire uger i træk, så det bliver lidt anderledes, fortæller Morten Olsen, 33, til SE og HØR, da vi møder ham i landsholdslejren, inden turen går til Kroatien.

​Artiklen fortsætter under Morten Olsens Instagram-opslag

11.12.2017

Et opslag delt af Morten Olsen (@mlsn34) den

Dobbelt så gammel

Den lille måned, som håndboldstjernen skal være væk fra konen og sin søn, har den nybagte far gjort sig tanker omkring.

– Det er meget specielt. Han er kun tre uger gammel, så når jeg kommer tilbage, er han jo dobbelt så gammel, siger Morten om sin lille guldklump.

Hannover-spilleren har været med til flere slutrunder med landsholdet, men det er første gang, han skal af sted med titlen som far i bagagen.

Og selv om mor Gry passer godt på den lille ny derhjemme, er det med blandede følelser for Morten.

– Det er lidt specielt at skulle efterlade ham allerede. Jeg ville egentlig hellere have været derhjemme og kigge på ham. Selv om han ikke rigtig kan noget endnu, vil man jo gerne se alt, hvad han laver, lyder det fra det blødende faderhjerte. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Overraskende fødsel

Mange fædre har i tidens løb fortalt om, hvordan det var at stå der på sidelinjen og vente på, at éns kone eller kæreste endelig fødte éns længe ventede ønskebarn.

Og oplevelsen kom bag på playmakeren. 

– Man forventer sig en masse ting af fødslen og alle de ting, der sker, men det var slet ikke, som jeg troede, det var. Det var en skæg oplevelse, smiler den kække spilstyrer.

Forhåbentlig kan farmand give sin søn et skinnende stykke legetøj, når han vender hjem fra EM i Kroatien med en medalje, der måske er af guld.

– Jeg håber og forventer, at vi kommer til at være med i toppen, siger Morten om forventningerne til turneringen, der er i fuld gang.

Og så er det jo bare at håbe, at Morten O. og resten af landsholdet har guld om halsen, når fru Gry og måske hans lille søn står klar i lufthavnen, når farmand og resten af de danske drenge vender retur.

Sponsoreret indhold