Nikita Klæstrup: Jeg catfishede min kæreste på Grindr

Foto: All Over Press)

I starten af juli kunne Nikita Klæstrup vise sin nye kæreste frem på Instagram, men hun har ikke haft meget lyst til at fortælle, hvordan hun har mødt ham.

Så da SE og HØR mødte bloggerbaben til premieren på "Mamma Mia - Here we go again", spurgte vi, hvordan hun havde mødt kæresten Casper Kofoed.

- Jeg catfishede folk på Grindr, fortalte hun.

Spurgt ind til, om det nu virkelig også kunne være måden, som hun havde mødt ham på, holdt hun dog fast i sin historie. 

- Jeg synes personligt, historien om at catfishe folk på Grindr er sjovest. Så det er den, jeg holder mig til i denne her måned, det kan være, der kommer en ny historie i næste måned, lød det med et grin. 

Du får jo din kæreste til at lyde som en biseksuel, sexhungrende fyr?

- Eller måske er han bare homoseksuel og leder efter godt skæg. 

Selvom det altså ikke var meget, Nikita ville fortælle om det første møde med kæresten, så ville hun gerne afsløre, at de har været sammen i lidt over to måneder. 

Artiklen fortsætter efter billedet

#filter

A post shared by Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) on

Nikita Klæstrup har tidligere dannet par med modellen Oliver Bjerrehuus og komikeren Lasse Rimmer. Kæresten Casper Kofod passer godt ind i Nikitas tidligere valg af mænd. Han er nemlig et par år ældre end hende. 

Sidste år fortalte hun nemlig, at mænd på hendes egen alder ikke sagde hende så meget

– Mænd i 20’erne er bare lidt umodne. Der er selvfølgelig undtagelser, men det er min erfaring. Ældre mænd har mere styr på tingene og mere ro, og det kan jeg godt lide. Også fordi jeg selv synes, at jeg er o.k. moden af min alder. Så er det rart at være sammen med nogen, som matcher det, fortalte Nikita sidste år til SE og HØR

Nikita kan i øvrigt snart ses på TV igen. Til efteråret er hun angiveligt den ene af værterne på sex-realityprogrammet "Ex on the beach"

I det nye realityprogram dukker også Simone Hvenegaard, som de fleste lærte at kende i "Paradise Hotel", op. Flere andre tidligere paradisoer skulle også dukke op på Mauritius, hvor programmet blev optaget tidligere i år. 

Se flere billeder af Nikita i galleriet herunder

Nikita Klæstrup ved Guldtuben og Zulu Awards

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close