Nyheder18. august 2016

Efter 23 år som vært: Niels Brinch fjernet fra skærmen

Den garvede TV-vært skal ikke længere stå i spidsen for "Station 2"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-444576.jpg
 Foto: Peter Grosen

Problemer med stemmen gør nu, at TV-værten Niels Brinch ikke længere skal være vært på "Station 2", i stedet flyttes han til en plads bag skærmen som redaktør.

- Niels skal ikke længere være vært på ”Station 2”, fordi han har nogle stemmeproblemer, som både han og vi har oplevet som noget, der gør det svært at være på skærmen. Det har medført, at han har fået mere og mere hæshed. Så bliver det svært at være studievært, fortæller Ulla Pors, der er TV2s event- og udviklingschef, i dagens BT. Hun ligger samtidig vægt på, at Niels Brinchs afgang fra skærmen er en fælles beslutning.

Og Niels Brinch er ærgerlig over at skulle forlade programmet, som han har været vært på i 23 år.

- Det er selvfølgelig ærgerligt at skulle forlade sit ”barn”. Men jeg er selv irriteret over min hæse stemme, og det tror jeg også seerne er. Jeg er i gang med at få gjort noget ved min hæshed, og det er jo heldigvis ikke noget alvorligt, skriver Niels Brinch til BT.

TV-værten skal nu være redaktør på "Station 2 Politirapporten", så han forlader altså TV-stationen.

Som nye værter på "Station 2" kommer Kristian Bech og Rikke Hemmingsen. Kristian Bech har tidligere stået i spidsen for Kanal 5s krimiprogram "Eftersøgt".

Sponsoreret indhold