Tinderbox dropper Falktoft – er han fyret?

Foto: Mikael Rieck

Når årets Tinderbox-festival skydes i gang i næste uge, bliver det uden Peter Falktoft og Felix Smith. Efter planen skulle de to radio- og TV-værter have ageret konferenciers på den midtfynske festival – men sådan bliver det ikke alligevel.

For festivalen har i sidste øjeblik allieret sig med nogle andre konferenciers, efter at Felix og Peter ifølge festivalen er blevet forhindret.

- Peter Falktoft og Felix Smith er desværre blevet forhindret i at være konferenciers på Tinderbox, i stedet har vi allieret os med Uffe Holm og Brian Lykke, der helt sikkert vil guide os alle sammen godt igennem hele festivalen, skriver festivalen på sin Facebook-side.

Der er dog flere, der mener, at der må ligge en regulær fyring bag beslutningen – hvert fald i forhold til Peter Falktoft. Mange fynboere husker nok, da Peter Falktoft tilbage i april talte ganske negativt og nedladende om netop Fyn.

Det skete, da Peter Falktoft gæstede Mads & Monopolet og snakken faldt på dét at flytte til Fyn. Her lød det blandt andet fra Peter Falktoft, at 'Fyn er nederen' og at ”Fyn er aldrig løsningen”.

Flere skriver nu på Tinderbox’ Facebook-side, at Peter Falktofts farvel til Tinderbox måske skyldes andet end dårlig tid i kalenderen.

- Selvfølgelig kan noget alvorligt indtræffe så man må trække stikket, men 2 personer der trækker stikket på samme tid - det lyder i mine ører godt nok noget underligt, skriver én således.

- KANON!! Så slipper vi for Københavner-snobben Peter Falktoft fra Risskov..., skriver én anden på Facebook, mens andre peger på, der må ligge uenigheder bag beslutningen:

- At de begge melder fra kunne tyde på at der er opstået visse uenigheder. Jeg er lidt overrasket over valget at de to substitutter. Jeg havde ikke lige set dem som værter på en musikfestival. Men jeg kan blive overrasket. Det er trods alt to mænd der har forstand på at underholde.

Line Køhlert Breinhold, der er er manager for både Peter Falktoft og Felix Smith, afviser dog, at der ligger en strid bag beslutningen. 

-Det er naturligvis en sag mellem Tinderbox og os. Jeg har ikke yderligere kommentarer, men der er ikke noget drama, skriver hun i en sms til fyens.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close