Dansk tv-vært fyret efter syv år

Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Dan Mariegaard

Det kom uventet for Dan Rachlin, da han i 2008 blev kaldt til et møde med direktøren for MTV Danmark og efter ti minutters snak blev tilbudt en værtsrolle på musikkanalen VH1.

Måske næsten lige så uventet var det så, at hans tid som musikvært på kanalen nu er forbi efter næsten otte år.

- I dag fik jeg at vide, at min kontrakt ikke forlænges. Sådan er livet som en slags fri fugl i den store, grimme mediejungle, skriver 51-årige Dan Rachlin på sin blog.

Men der er ikke bitre ord fra den tidligere musikvært, som erkender, at sådan er vilkårene i den branche, som han har begået sig i de seneste 31 år.

- Her er ikke meget loyalitet eller pensionsordninger. Det er vilkårene for en 51-årig glad poppedreng, der har formået at leve af sin hobby i indtil videre 31 år. Nogle år gode, andre knap så gode og fede, skriver han ærligt.

Dan Rachlin gjorde sig først for alvor bemærket, da han i 1984 var med til at starte lokalradioen The Voice.

Han har siden været radio- og tv-vært på en række andre programmer og stationer, blandt andet hos Nova FM, Pop FM og P3. Desuden laver den 51-årige underholdningsvært også webtv for Ekstra Bladet.

Fyringen fra VH1 er ikke ligefrem Dan Rachlins første, og han er heller ikke bekymret for at komme til at kede sig.

- Jeg ved, der også sidder folk derude, der godter sig over "endnu en fyring af Dan Rachlin". Men det ville ligne mig dårligt, hvis jeg ikke finder på noget andet at rode med. Ellers piller jeg bare mig selv i navlen, skriver Dan Rachlin.

Læs hele indlægget her:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close