Nyheder22. oktober 2018

Medie: Nicki Bille anholdt i København

Fodboldspilleren Nicki Bille er mandag omkring middag blevet anholdt i hjertet af København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicki_bille.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fodboldspilleren Nicki Bille er endnu en gang kommet på kant med loven.

Han skulle angiveligt være blevet anholdt i København tidligere i dag.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets kilder, så skulle Nicki Bille have trukket en pistollignende genstand under en diskussion med en cyklist.

Angriberen skulle efterfølgende være smuttet fra stedet, men blev efterfølgende tilbageholdt af politiet, der befandt sig i området.

Københavns politi har ikke ønsket at bekræfte, at det skulle være Nicki Bille, der er blevet anholdt, men bare at en person er blevet anholdt efter noget uorden.

Der er efterfølgende blevet fundet en luftpistol i nærheden af det sted, hvor Nicki Bille blev anholdt.

- Jeg kan bekræfte, at der er fundet en luftpistol og vi prøver at se, om der er en sammenhæng mellem den og den episode, hvor en er blevet anholdt, siger vagthavende ved Københavns politi, Kristian Rhodin, til Ekstra Bladet.

B.T. har fået anholdelsen af Nicki Bille bekræftet hos hans træner i Lyngby Boldklub, Mark Strudal.

- Jeg har fået bekræftet, at der er sket en anholdelse, og at Nicki skulle være med i den anholdelse med en gruppe af personer. Det er det eneste, jeg ved. Vi i klubben er ikke blevet informeret om nogen som helst detaljer, så reelt ved vi ikke, om der er en sag. Vi ved heller ikke, om Nicki er skyldig eller ikke, men som jeg er informeret, så er det sådan, at de skal i et grundlovsforhør i morgen, men der vil vi alle blive klogere, og hvad der er op og ned, skriver Mark Strudal i en SMS til B.T.

Det er ikke første gang i år, at Nicki Bille er på kant med loven.

Tidligere i år blev fodboldspilleren ved en domstol i fyrstedømmet Monaco dømt for vold, besiddelse af kokain samt for at have dyrket sex på offentlig gade. Det fik efterfølgende hans kæreste igennem otte måneder til at skride fra ham.

Det er langtfra første gang, at Nicki Bille har været i konflikt med loven.

I 2009 blev han idømt 50 timers samfundstjeneste og 40 dages betinget fængsel i en voldssag. I 2013 blev han anholdt i Norge efter at have smadret glas og spyttet på en ansat i en natklub og slået ud efter folk.

Forseelsen kostede en bøde på 8000 kr.

I 2015 bed han under en bytur en politibetjent i armen og modsatte sig anholdelse. Det blev takseret til 80 timers samfundstjeneste og 60 dages betinget fængsel.

Sponsoreret indhold