Nyheder15. oktober 2017

Babylykke: Neel og Jens venter barn nummer to

Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen skal være forældre igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/neel.jpg
 Foto: All Over Press)

Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen venter deres barn nummer to.

Det afslører Neel på Instagram, hvor hun har lagt et billede op af den voksende babybule.

- Den der pinlige situation hvor du ikke ved om jeg bare har spist lidt for meget eller om der mon er en baby i maven, skriver Neel kryptisk til sit Instagram-billede

Artiklen fortsætter efter billedet

Heldigvis så skal man ikke stillede det akavede spørgsmål til Neel. Sammen med veninderne Julie Ølgaard og Laura Christensen har hun nemlig Nipskanalen på Youtube, hvor man kan få svaret i deres nyeste video.

Her ser man nemlig Neel, der går til den med kage fra bageren.

- Neel, jeg må godt sige, at du er gravid ik', spørger Laura Christensen senere i videoen.

- Jo, jo, jeg vil bare ikke have, at det handler om det, svarer Neel. Og så var nyheden, om at hun venter barn nummer to, altså ude.

Artiklen fortsætter efter videoen

Neel og Jens blev forlovet tidligere i år

Det var også på de sociale medier, at Neel Rønholt tidligere i år valgte at dele den glade nyhed om, at hun og Jens Sætter-Lassen var blevet forlovet.

På Instagram viste hun nemlig en fin forlovelsesring med lyserøde sten frem.

- Lige da jeg troede, weekenden ikke kunne blive bedre, skrev Neel til billedet, hvor hun med et hashtag gjorde det klart, at hun havde svaret ja til kærestens frieri. Indtil videre har parret ikke været oppe ad kirkegulvet, men Neel ved godt, hvad for et bryllup hun gerne vil have. Det fortalte hun tidligere på året til SE og HØR. – Det skal i hvert fald være i en kirke. Men det skal ikke nødvendigvis være et prinsessebryllup. Det behøver ikke at være så højtideligt, fortalte hun. Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen har i forvejen datteren Ellen, der kom til verden i 2014.

Sponsoreret indhold