Nyheder23. juni 2014

Tillykke! Neel Rønholt er blevet mor

Den kønne skuespiller har født
Af af
Neel Rønholt er blevet mor
Neel Rønholt er blevet mor
 Foto: Hanne Juul

Så er der kommet endnu en skuespil-baby til verden. For 29-årige Neel Rønholt har netop født en lille baby.

Skuespillerinden afslørede selv den dejlige nyhed på sin Instagram-profil mandag. Her havde hun lagt et billede op af sig selv på vej hjem i bil fra Herlev Hospital. Ved siden af hende står liften med den lille ny.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/67cbd54b4966488186efaf2c47a3f031.jpg

Neel Rønholt og Jens Frederik Sætter-Lassen er blevet forældre (Foto: Mikael Rieck)

Og mon ikke skuespilleren får stor succes med rollen som mor. I hvert fald har hun tidligere fortalt til "Alt for damerne",at hun er god til at drage omsorg for andre.

- Jeg er god til at passe på andre mennesker. Til at skabe en god stemning og til at læse menneskers behov. Jeg synes også, at jeg fornemmer, hvis der er nogen i en gruppe, der føler sig udenfor.

Og Neel Rønholt er også selv vokset op i en vaskeægte kernefamilie.

- Mine forældre er store forbilleder, når det kommer til parforhold og evnen til at skabe en god familie. Jo ældre jeg bliver, jo mere respekt får jeg for det. Nu ved jeg jo, hvor meget det kræver at holde et forhold i gang. De har virkelig haft et overskud, som jeg håber, at jeg kan give videre, når jeg engang skal stifte familie, sagde skuespilleren i samme interview.

Neel Rønholt og Jens Frederik Sætter-Lassen blev kærester for fire år siden, da de gik på samme hold på Statens Skuespillerskole, men lærte hinanden at kende, da de gik på samme gymnasium. De blev uddannet skuespillere i 2011, og nu er der altså kommet en lille ny til.

Sponsoreret indhold