Nyheder9. januar 2017

Vild overraskelse: Dansk skuespillerpar skal giftes

Skuespiller Jens Sætter-Lassen har været på knæ for sin kæreste Neel Rønholt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/neel.jpg
 Foto: All Over Press)

Det unge danske skuespillerpar Neel Rønholt og Jens Frederik Sætter-Lassen skal giftes.

Det afslører Neel Rønholt søndag aften på sin Instagram-profil, hvor hun stolt og glad fremviser en fin forlovelsesring med lyserøde sten.

- Lige da jeg troede, weekenden ikke kunne blive bedre, skriver den 32-årige skuespillerinde til billedet, hvor hun med et hashtag gør det klart, at hun har svaret ja til kærestens frieri.

Skuespillerparret har tilbragt weekenden sammen på en romantisk weekendtur til Falkenberg Strandbad i Sverige, hvorfra Neel Rønholt har delt mange søde øjeblikke i løbet af weekenden.

Her har de blandt andet nydt spa-ophold, været ude at spise og gået ture i det kolde vejr. Og weekenden sluttede altså af på den mest romantiske vis.

Neel Rønholt, der blandt andet er kendt for at medvirke i TV2's serie Badehotellet, og Jens Frederik Sætter-Lassen, der er søn af skuespiller Søren Sætter-Lassen og kendt fra den omdiskuterede serie 1864, har dannet par gennem flere år.

De blev i sin tid kærester på Statens Skuespillerskole, hvor de gik på samme hold. De to kender dog hinanden helt tilbage fra gymnasietiden.

Sammen har parret datteren Ellen, som de blev forældre til i i sommeren 2014.

Se billeder af Neel Rønholts ring her:

Sponsoreret indhold