Nyheder27. juni 2014

Natascha Nikita har tabt 11 kilo – droppede fire liter cola om dagen

Den unge mor har lagt sin livsstil om
Af af
Natacha Nikita har tabt 11 kilo ved at droppe cola og andre søde sager
Natacha Nikita har tabt 11 kilo ved at droppe cola og andre søde sager
 Foto: Krestine HavemannEn usund livsstil med alt for meget sukker og cola havde sat sit præg på Natacha Nikita fra De Unge Mødre.

Den unge mor havde taget 30 kilo på i løbet af tre år - men til sin 23-års fødselsdagsfest i marts besluttede hun, at den sunde livsstil skulle lægges på hylden.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita fra De Unge Mødre: Vil have endnu et barn

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita har fået en kæreste

Derfor droppede hun de fire liter cola og slik, som hun hver dag indtog - og den nye livsstil kan allerede ses, fortæller Natacha Nikita til Ude og Hjemme.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7dd89814790e4684a2b20b6b9e5df37d.jpg11 kilo har Natacha Nikita tabt sig, efter hun droppede de søde sager. Her ses hun med sin søn Remi, der i dag er fire år og bor i en plejefamilie (Foto: Thomas Laursen)


Hun har nemlig allerede tabt 11 kilo udelukkende ved at droppe de søde sager. Hun vil gerne tabe 20 kilo mere, fortæller hun til Ude og Hjemme:

I næste måned vil jeg også lave om på min kost. Så vil jeg spise mindre stivelse. Altså mindre brød og færre kartofler. Jeg vil ikke gå på kur, og jeg har ikke været på kur. Jeg vil bare leve sundere og tænke over, hvad jeg spiser. Jeg startede forsigtigt med at droppe cola, og nu vil jeg tage et lille skridt ad gangen, indtil jeg når mit mål. Jeg har jo ikke travlt, siger Natacha Nikita, som tilføjer, at hun begyndte at leve alt for usundt for tre år siden, da hendes søn, Remi, blev tvangsfjernet.

I dag kæmper hun stadig for at få Remi, der nu er fire år, hjem.

Sponsoreret indhold