Natacha Nikita fra De Unge Mødre: Vil have endnu et barn

Natacha Nikita drømmer om at få et barn mere

Natacha Nikita drømmer om at få et barn mere

Foto: Krestine Havemann
Det er ikke mere end to år siden, at Natacha Nikita fra De Unge Mødre fik tvangsfjernet sin søn Remi. Alligevel nærer den 23-årige mor et ønske om at få endnu et barn med sin nye kæreste.

Det fortæller hun til Ude og Hjemme:

- Vi snakker om, at vi gerne vil have et barn en dag, men jeg er selvfølgelig også skræmt. Mest over, hvordan Remi vil reagere, siger Natacha Nikita til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita har fået en kæreste

Lille Remi blev tvangsfjernet 4. januar 2012 og har siden boet hos en plejefamilie. I dag ser den unge mor kun sin søn fire timer hver anden fredag, men trods den sparsomme kontakt har sønnen allerede hilst på Natacha Nikitas nye kæreste, en fyr på 29 år:
Natacha Nikita med sønnen Remi, der nu er tvangsfjernet (Foto: Thomas Laursen)


- Han og Remi har det rigtig godt. For eksempel har de plantet kartofler, som de sammen går og passer. Det gør mig simpelthen så glad at se dem sammen, siger Natacha Nikita til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita mister sin søn

Det er første gang i flere år, at Natacha Nikita har lukket en fyr ind i sit liv - og de to har allerede fået sat dato på et kommende bryllup. I et tidligere interview fortalte den unge mor, hvorfor hun faldt for sin kommende mand:

- Han er meget, meget sød. Og meget anderledes end de typer, jeg plejer at falde for. Jeg har nok altid været pigen, som søgte de forkerte fyre. Men min kæreste er helt stille og rolig og accepterer mig for den, jeg er, lød det fra Natacha Nikita.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close