Nyheder8. februar 2014

Natacha Nikita har fået en kæreste

I snart fire år har den unge mor været single, det er slut nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/32291f5ec6444baf9d29b8fb0c868e8c.jpg
 Foto: Thomas Laursen


"Han er meget, meget sød. Og meget anderledes end de typer, jeg plejer at falde for. Jeg har nok altid været pigen, som søgte de forkerte fyre. Men min kæreste er helt stille og rolig og accepterer mig for den, jeg er," siger 22årige Natacha Nikita, som har kendt ham i flere måneder, men det var først i januar hun helt overgav sig en aften og sagde "Jeg er jo din."

Læs på udeoghjemme.dk om Hannah fra de Unge Mødre, der overgav sin datter til faren

Hvem han er, vil hun ikke røbe, for hendes nye 29årige kæreste er en meget privat mand, som heller ikke bryder sig om at færdes på gaden med Natacha Nikita, fordi hendes kendte ansigt ofte får folk til at kigge. Ikke fordi han er flov over hende. Men fordi han ikke bryder sig om opmærksomheden.
Til gengæld skræmmer det ham ikke, at Natacha Nikita stadig er meget påvirket af, at hendes søn blev taget fra hende. Han lytter på hendes problemer, og for nylig mødte han også Remi, som kommer hjem til Natacha Nikita fire timer hver anden fredag.

Natacha Nikita har mistet sin søn

Det var dog ikke ren familieidyl
"Remi har altid kun haft mig, så han kunne ikke rigtig magte det, hvis min kæreste holdt mig i hånden. Så lagde han armene rundt om mig og sagde, at han kun var min dreng. Det gjorde selvfølgelig ondt, for jeg vil jo så gerne have en rigtig familie, hvor Remi er en del af det," siger den unge mor, som dog opdagede, at kæresten og Remi hyggede sig, når de var alene.

Nu ser Katherina fra de Unge Mødre igen sin søn. Se mere på udeoghjemme.dk

"På et tidspunkt stod de og vaskede op i køkkenet, og så kunne jeg jo høre, at de godt kunne snakke sammen. Min kæreste tacklede det også rigtig godt."

Natacha Nikita er ikke i tvivl om, hvorfor hun har levet som single så længe. I hendes øjne var det ikke muligt at finde kærligheden, efter Remi blev tvangsfjernet meget mod hendes vilje.
"Efter jeg mistede Remi følte jeg ikke, jeg fortjente kærligheden. Jeg følte ikke, jeg kunne tillade mig at være lykkelig, når jeg ikke kunne passe på Remi. Jeg havde jo også mistet en, jeg elskede, så jeg ville ikke lukke kærligheden ind igen," siger den unge mor, som stadig kan blive overmandet af de negative følelser, selvom hun endelig har åbnet op for en kæreste.

Natacha Nikita fortæller på udeoghjemme.dk om at hun aldrig får sin søn hjem igen

"Jeg er rigtig glad for min kæreste, men engang imellem føler jeg ikke, at jeg er værdig til at have ham. Det betyder, at jeg ikke altid er lige sød. Jeg bliver hurtig sur, og det kan være svært for mig, hvis han kommer for tæt på," siger Natacha Nikita, som prøver at ændre sine negative tanker. Blandt andet mødes hun en gang om ugen med en mentor, som forsøger at få den unge mor til at lade være med at slå sig selv. Mentoren har hun fået gennem sit jobcenter, og hun er en stor hjælp i den unge mors liv. Både når det handler om lektier, sund kost og Natacha Nikitas evne til at udtrykke sig mere diplomatisk.

Sponsoreret indhold