Nyheder11. juni 2014

Nægter kokain: Jeg havde taget det, hvis jeg vidste, det var der

Champagnedrengen indrømmer alt andet i retten i dag
Mads Dinesen er tiltalt for hele 37 forskellige forhold
Mads Dinesen er tiltalt for hele 37 forskellige forhold
 Foto: Kaspar WenstrupRetssagen med Mads Dinesen startede tidligere i dag. Som de fleste ved, er den festglade fusker tiltalt for bedrageri og flere andre ting, men det kom alligevel som en overraskelse, at han var sigtet for intet mindre end 37 forskellige forhold. Det skriver tv2.dk.

Udover hele 13 tilfælde af bedrageri, er champagnedrengen ifølge bt.dk bl.a. også i retten for dokumentfalsk, overtrædelser af færdselsloven og besiddelse af euforiserende stoffer.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen: Ja, jeg har begået millionbedrageri

På trods af den imponerende bunke af lovovertrædelser indrømmede Mads Dinesen langt de fleste ting, men én plet ville han dog ikke have siddende på sig.

- Politiet finder det (kokain, red.) i bunden af min sofa, så det har ligget der, efter jeg holdte en fest. Det er ikke noget, jeg har købt, det har været der til en fest. Jeg vidste ikke, at det var der, så havde jeg taget det, sagde han ifølge tv2.dk i retten.

LÆS OGSÅ: Mads Dinesen fældet af privatdetektiv

Med champagnedrengens ry for at feste og nyde livet blandt jetsettere kommer det næppe bag på nogen, at han sikkert ville have sniffet det hvide pulver, inden andre fandt det, hvis han selv havde placeret det i sofaen, men om retten køber den forklaring, er nok mere usikkert.

Men hvor Mads Dinesen ikke ville stå ved at have haft 0,64 gram kokain til eget forbrug, erkendte han at have haft hash i skuffen.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen erkender misbrug

Sponsoreret indhold