Nyheder20. januar 2016

Morten Resen: Familien er vigtigere end karrieren

I dag fortalte Morten Resen, at han holder pause fra værtsjobbet på ’Go’ Morgen Danmark’. Allerede i november 2014 tog han og konen en vigtig beslutning for familien
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/morten_resen.jpg
 Foto: All Over Press

Morten Resen fortalte i dag på Facebook, at han holder pause fra ’Go’ Morgen Danmark’ for at få mere tid til sine børn. I november 2014 var det TV-værtens kone, der kvittede jobbet til fordel for familien.

Nedenfor er artiklen fra SE og HØR, uge 47 2014

På papiret er Morten Resen og Marlene Landsfeldts liv perfekt. Han er TV-vært på TV2’s populære ”Go’-morgen Danmark”. Hun er kampagneleder i marketingafdelingen på samme TV-station. Sammen har de to små børn, Emil og Sofia – med andre ord: En idyllisk familien Danmark anno 2014.

Men timerne væk fra børnene blev mange. For mange. Så nu har parret truffet en dramatisk beslutning om fremtiden.

– Marlene stopper simpelthen på sit job. Det kunne ikke hænge sammen længere, og så besluttede vi i fællesskab, at det her var løsningen, siger Morten Resen til SE og HØR om den – for nogle – kontroversielle beslutning.

– Det var ikke en let beslutning, for det er Marlenes drømmejob. Hun er meget glad for det, tilføjer han.

Han ved også godt, at det ikke er særlig 2014-agtigt, at hans kone bliver hjemmegående. Men det er han ligeglad med.

– Jeg synes, at det er helt fantastisk, at vi har den her mulighed. Det er ikke alle, der har mulighed for, at den ene part kan blive hjemme med børnene, forklarer 36-årige Morten.

– Var det på tale, at det var dig, der skulle gå hjemme?

– Nej, det var det altså ikke, siger Morten.

Om beslutningen forklarer han:

– Vi var simpelthen for stressede. Jeg arbejder ekstremt tidligt og kører på job kl. 3.30 om morgenen – jeg skal arbejde om aftenen, og jeg skal tidligt i seng. Og Marlene har en almindelig arbejdsdag.

Det gjorde, at vi ikke havde ordentlig tid til børnene. Og vi vil hellere være gode forældre, mens de er små i stedet for kun at være der, når de bliver ældre. Så dette var den bedste løsning for os alle sammen, siger ærlige Morten.

Men familieændringen koster naturligvis noget. Penge bliver der mindre af.

– Vi kommer nok til at holde flere ferier hjemme. For det er klart, at vi kommer til at kunne mærke det økonomisk. Men for at være helt ærlige ved vi reelt ikke, hvordan det kommer til at gå.

Det kan også være, vi kommer til at stå i januar og tænke: ”Det her, det går slet ikke”. Men det tror jeg nu ikke, siger Morten.

– Men vi kommer nok til at invitere os selv på nogle middage hos venner sidst på måneden. Og så må vi købe lidt billigere vin. Det kan vi godt leve med, siger han.

– Er du slet ikke bange for, at Marlene kommer til at kede sig ved at gå hjemme?

– Ha-ha – nej, det er jeg faktisk ikke. Hun

kommer helt sikkert til at lave nogle projekter, og jeg tror faktisk ikke, hun bliver træt af at være derhjemme. Slet ikke, forklarer Morten.

Og faktisk er han ikke afvisende, hvis man spørger, om flere børn nu er med i deres overvejelser for fremtiden.

– Det ved man aldrig. Det er ikke noget, vi har planer om nu, men det kan jo ændre sig, siger han og uddyber:

– Der er jo par, der arbejder hele tiden på det her tidspunkt i deres liv. Og i stedet for at få børn nu, så fryser de æg ned og får dem senere.

Vi vil gerne have børn – og have tid til dem – mens vi stadig er nogenlunde unge, siger Morten med et smil.

Sponsoreret indhold