Nyheder30. juli 2010

Mine bryster er ægte

Hvilken laber sangerinde er stolt over sin smukke voluminøse barm?
Sådan kan babser også se ud, selvom de ikke har været under kniven
Sådan kan babser også se ud, selvom de ikke har været under kniven
 Foto: All Over

Dejlige faste runde meloner - enhver sulten baby eller småliderlig mands hede fantasi. Den stolte indehaver af disse mundvandsløbende babser, hævder hårdnakkket, at de er en gave fra Gud og altså ikke er noget hun har givet penge for, selvom mange hævder, at de ikke kan være naturlige.

- For at gøre det strålende klart: Mine bryster er ægte, siger Katy Perry, der dog ikke er vild med ideen om, at vise dem frem for verden i Playboy.

Læs mere: Katy Perry snaver med dansker

- Det ville jeg nok sige nej til, for det ville være at vise alle de kort jeg har på hånden. Og jeg kan bedst lide, at have et es i ærmet. Derudover er det en balancegang mellem at pirre og give alt væk på en gang. Jeg vil hellere være den pirrende type, fortæller hun åbenhjertigt om sine fyldige fortrin.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/juli/minebryster-er-aegte-tekst-jpg.jpg

Den 25-årige sanger er forlovet med den britiske komiker og skuespiller Russel Brand, så i øjeblikket er han den eneste, der kan mærke efter, om hendes ægteheds-påstand er sand.

Men han skal ikke vide sig alt for sikker i sadlen, for kælne Katy har kikkerten ude efter andre at dele mundvand med, drømmen er skuespilleren Natalie Portman.

Læs mere: Køb Katys bryster

- Før ville jeg kysse Megan Fox, men nu er hun blevet gift og så er jeg ikke så sikker på det længere, udtaler sangeren.

Hun kan dog være sikker på, at hun ikke løber tør for penge foreløbig. Hun har netop skrevet kontrakt med hudplejeserien Proactive - pris: 23 millioner kroner.


Sponsoreret indhold