Nyheder15. juli 2010

Groteske guder

Hollywood har kastet sig over fortællingerne om Valhal og det går helt galt for dem
Star Trek eller Valhal?
Star Trek eller Valhal?
 Foto: Paramount Pictures

Anthony Hopkins og smukke Natalie Portman burde umiddelbart være garant for en film af format, men det ser altså ikke for godt ud.

Hollywood har kastet sig over myten om aseguden Thor med glubende appetit, men et eller andet er gået grueligt galt. Til trods for dygtige skuespillere, en fantastisk instruktør og masser af penge, så ligner det mest af alt en hån mod vores gamle guder.

Læs mere: Lars Ulrichs debut

Udslidte kulisser
Thor og hans gudevenner befinder sig noget, der ligner resterne af kulisserne fra "Rumrejsen år 2001" og kostumerne er taget fra en krydsning mellem "Gladiator" og "Star Trek".

Producenterne bag skal passe på, at de ikke vækker Thors vrede med de mystiske omgivelser og latterlige kostumer.

Gudernes konge Odin bliver spillet af selveste Anthony Hopkins, det kunne måske have løftet niveauet lidt, men hans klap for øjet er lavet af guld og skinner som kattelort i måneskin - enhver stolt nordbo ved, at det er ganske langt fra sandheden - så drønprangende har vores seje guder aldrig været.

Læs mere: Emma Watson udsat for pornochikane

Chris Hemsworth spiller hovedrollen som tordenguden. Det røde skæg ser umiddelbart fint ud, men den skinnende sorte superheltedragt er helt grotesk.

Folkene bag er blevet inspireret af tegneserien Thor - der portrættere de fantastiske nordiske guder som rent ud sagt fjolser - med duevinger på hjelmene - så er der vist sagt nok.

Sponsoreret indhold