Nyheder13. maj 2018

Se billedet: Mille Dinesen viser sin gravide mave frem

I februar overraskede 44-årige Mille Dinesen ved at fortælle, at hun skal være mor for første gang – og nu viser hun stolt sin voksende mave frem i anledning af, at det er Mors dag i dag. Se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille-dinesen.jpg
 (Foto: Aller Media DK)

Smukke Mille Dinesen viser endelig sin gravide mave frem.

Den 44-årige skuespiller – der tilbage i februar overraskede alle ved at fortælle, at hun skal være mor for første gang – har delt et billede på sin Instagram-profil, hvor hun viser sin voksende mave frem i anledning af, at det i dag er Mors dag.

På billedet står Mille Dinesen og betragter sin smukke mave iført en blomstret kimono.

Til billedet har hun blot skrevet "Happy Mothers Day" efterfulgt af et par blomster-emojis.

Det er fotografen Lis Kasper Bang, der har taget det smukke billede af den gravide "Rita"-skuespiller.

Mille Dinesen har allerede afsløret, at det er en lille dreng, der ligger i hendes mave. Selve graviditetsbomben smed hun. Da hun gæstede ”Natholdet” på TV2 tilbage i februar.

Her fortalte "Rita"-stjernen, at hun bliver mor for første gang til august.

- Jeg føder en baby i august. Jeg er gravid, fortalte Mille Dinesen i programmet. Noget der meget tydeligt kommer bag på værten Anders Breinholt.

- Du siger til mig, at du er gravid, imens rulleteksterne de kører, svarede Breinholt helt paf.

I programmet ville Mille ikke fortælle, hvem der er faren til hendes kommende barn.

Mille Dinesen har aldrig lagt skjul på, at hun har haft svært ved at blive gravid.

I februar sidste år kom det frem, at "Rita"-stjernen ikke længere dannede par med on-off-kæresten gennem 10 år, manageren Thomas Busch, og skuespilleren har været åben omkring, at hun i ti år har forsøgt at blive gravid - dog uden held.

Drømmen om børn har aldrig været lagt på hylden for skuespilleren, selvom hun på et tidspunkt tog en pause fra fertilitetsbehandlingen.

- Jeg har blod som en tyveårig og en stor æggereserve, men det gør det jo ikke mindre frustrerende. Faktum er, at jeg efter ti års forsøg stadig ikke er blevet gravid, og tiden og alderen arbejder imod mig. Af natur kan jeg heller ikke bare sidde og vente. Jeg bliver nødt til at handle, fortalte Mille Dinesen til ALT for damerne i december.

Skuespilleren afslørede også, at hun midt i pauserne fra hormoner og ægudtagninger havde lavet en aftale med sig selv:

- Jeg har lovet mig selv, at jeg skal kigge mig i øjnene, når jeg har holdt pause fra fertilitetsbehandlingen, og sige: "Hvad skal jeg med det der barnløse-projekt?". Og spørge mig selv: "Skal jeg lukke den dør, eller skal jeg prøve igen?". Det er vigtigt, at det bliver et valg, jeg tager, og ikke tiden, der tager valget for mig. Så det er der, jeg er lige nu.

Se flere billeder af Mille Dinesen i galleriet:

Mille Dinesen 0809 2016

Sponsoreret indhold