Nyheder2. oktober 2016

Mille Dinesen og kæresten: Så underligt lever de

Den dejlige "Vild med dans"er vil helst bo uden sin udkårne gennem ti år. Også selv om parret skulle få børn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille-dinesen.jpg
 (Foto: Aller Media DK)

Langt de fleste flytter efter et par års kælresteri sammen og får børn. Men ikke 42-årige Mille Dinesen, der vrikker hofter på dansegulvet hver fredag i "Vild med dans".

Hun og kæresten Thomas Busch har delt mundvand gennem ti år, men adresse kommer de aldrig til at dele, hvis det står til Dinesen.

- Et familieliv kan se ud på mange måder, og i mine øjne behøver man ikke nødvendigvis at bo sammen med den, man elsker, siger hun til Femina.

- Så sidder vi ikke lårene af hinanden og har ikke det der hverdagsliv med opvask og sure sokker.

Det gode ved det er, at vi så får lov at savne hinanden, hvilket faktisk er skønt, forklarer hun.

Den skønne skuespiller fortæller desuden, hvordan hun i mange år har forsøgt at blive gravid, men at det, med hendes egne ord, er pissesvært for hende.

En eventuel familieforsøgelse ville dog heller ikke kunne få kærestens navn på postkassen hjemme hos Mille i københavnerkvarteret Brumleby på Østerbro.

- Det er ikke sikkert. Selvfølgelig vil der være en periode, hvor vi skal være meget sammen, men nej, der ser sig selv som parforholdspige - bare ikke i traditionel forstand.

Mille Dinesen er lige nu aktuel i "Vild med dans". Se eller gense lidt bar hud fra hoftevrikkershowet i galleriet herunder:

Galleri: Masser af hud i "Vild med dans"

Sponsoreret indhold