Nyheder25. september 2016

Mille Dinesen: Det er lidt underligt...

Skuespillerens stamtræ er ikke som de flestes. Se om du kan gennemskue det her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/m13.jpg
 (Foto: All Over Press)

"Vild med dans"-aktuelle Mille Dinesen er ikke vokset op i den traditionelle kernefamilie.

Faktisk er der hele tre faderskikkelser i skuespillerens liv, og man skal holde tungen lige i munden, når hun fortæller, hvordan det hele hænger sammen. Er du klar?

- Min mor var kærester med ole, som hun ikke kunne blive gravid med. De gik så fra hinanden, og min mor havde en sommerflirt på Roskilde Festival med Leif, som hun blev gravid med. Hun ville gerne have barnet, men hun og Leif skulle ikke være sammen, så hun gik tilbage til Ole som sagde: "Okay, det er lidt mærkeligt, at du er gravid med en anden, men det prøver vi ...". Det var jo i 1970'erne, ikke, fortæller den smukke skuespiller i denne uges udgave af Femina.

Ole var far for Mille de første år af hendes liv, mens hendes biologiske far, Leif, bare kom på besøg for at se sin datter engang i mellem.

Forholdet til Ole går dog i stykker, da Mille var et par år.

- Så møder min mor Peter til en fest i Ismejeriet i Brumleby, hvor hun stadig bor. Og Ole. Nå, men min mor bliver smaskforelsket i Peter, de finder sammen, og Peter adopterer mig.

- Ole finder sammen med Sys, og de fire bliver så bedste venner. Og Ole og Sys får andre børn, som jo på en måde er mine søskende, forklarer hun til ugebladet.

Det lyder lidt som "Tre mænd og en baby", men selv er Mille ikke i tvivl om, hvem hun ser som sin far.

- Peter. Jeg var jo kun et par år, da han kom ind i mit liv.

Besøgene fra Milles biologiske far gled ud i sandet, men for 15 år siden, fik de igen kontakt til hinanden.

- Vi har stadig kontakt i dag, og det er dejligt. Faktisk "fik" jeg en lillebror, Oliver, for fem år siden, som er fire år yngre end mig.

- Det viser sig, at Oliver, som er min biologiske bror, er musiker og har spillet sammen med min eksmand Jakob Dinesen. Det hele er total filtret sammen og langt ude, griner "Rita"-stjernen.

Sponsoreret indhold