Nyheder1. juli 2017

Mille Dinesen begejstrer med bikini-billede

Flygter fra regn og rusk ned til Mallorca
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille_1.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespilleren Mille Dinesen og ikke mindst hendes karakter, den fraskilte skolelærerinde 'Rita' i serien med samme navn', er utrolig populær hos SE og HØRs læsere.

Derfor vakte det stor glæde, da vi i marts kunne fortælle, at TV 2 endelig var klar til at skyde nye afsnit af 'Rita'.

Endnu større glæde vakte det, da vi for et par uger siden kunne fortælle, at den nye omgang af 'Rita' - det bliver fjerde sæson - får premiere lige efter skolernes sommerferie den 21. august.

Husk lige at plotte den dato ind i kalenderen.

I den nye sæson møder vi Rita omgivet af pomfritter og friture. Rita er blevet fyret fra sit job som lærer på Islevgård Skole, hun bor hos sin datter Molly og arbejder på en burgerbar.
Senere flytter hun hjem til sin barndomsby for at starte forfra og ender med at få job som lærer på den skole, hun selv har gået på. Men kan du ikke vente på Mille, så må du følge hende på de sociale medier, hvor hun lige netop har postet et dejligt bikini-billede på Instagram.
Mille er på vej på ferie på Mallorca og tager dermed ned for at lade op til 'Rita' under mere milde himmelstrøg end den hjemlige rusk og regn. På billedet står Mille Dinesen og ser overordentlig dejlig ud i en hvid bikini foran en svømmepøl.
At billedet har været brugt en gang før i december sidste år, er ikke noget hendes følgere tager anstød af. De er meget begejstrede for fotoet. Og at 'Rita' generelt og Mille Dinesen i særdeleshed også er populær hos det internationale publikum vidner kommentarerne om. Rita kan ses over hele verden på Netflix. - I LOVE YOU IN ARGENTINA, skriver en følger. Og en amerikaner følger op. - I love you anywhere. When are you coming to the US? I'd love to see you, skriver en anden. Se galleri fra 'Rita':

TV-serien Rita

Du kan se Milles post, der har fået små 2.500 likes på ti timer, herunder:

Sponsoreret indhold