Hun sagde ja! Mikkel og Lea skal giftes

Mikkel Kessler viste stolt sin kæreste frem på Christiansborg Slot i 2009.
Siden har de fået børnene Romeo på tre og Rosa- Lia på halvandet år.

Mikkel Kessler viste stolt sin kæreste frem på Christiansborg Slot i 2009.
Siden har de fået børnene Romeo på tre og Rosa- Lia på halvandet år.

(Foto: Thomas Laursen)

Mikkel Kessler og Lea Hvidt skal giftes. 

Det afslører Lea på sin blog

- Den er god nok. Han har friet! VI SKAL GIFTES! Jeg skal lige vænne mig til at det er MIG, som siger disse ord. Men det er det altså nu! For et par måneder siden kunne vi fejre vores kærlighed på tiende år, og nu skriver vi altså også under på det, skriver Lea på bloggen.
 
- Mikkel overraskede mig med alt dette og mere til i weekenden, og vi har egentlig bare at sige, at vi glæder os helt vildt og selvfølgelig er lykkelige, skriver Lea ligeledes. 
 
På Facebook har Lea delt nyheden med et billede, hvor hun og Mikkel kysser og ser meget glade ud.
 
Artiklen fortsætter efter billedet
 
 
– Havde jeg kunnet vælge, dengang jeg mødte Mikkel, havde jeg ikke ønsket, at han boksede, men sådan var det. Og det har jeg måttet leve med. Men jeg vil gøre alt, der står i min magt, for at Romeo ikke får den interesse, har Lea Hvidt sagt til Vores Børn
 
Men selv om modellen altså ville ønske, at Mikkel Kessler fortsat blev på den rolige side af ringen, bakker hun alligevel op om hans comeback.
 
- Jeg støtter ham i hans valg, selvfølgelig gør jeg det. Men det er jo boksning og ikke golf, han spiller, har hun sagt til SE og HØR om den langtfra ufarlige sport.
 
Mikkel og Lea har sammen børnene Romeo og Rosa-Lia. 
 
 
– Min søn skal ikke være hjemme, når han vil. Han skal nok være hjemme klokken 20 som de andre børn. Jeg startede med at synes, at der var en masse ting, min søn ikke skulle. Han skulle ikke bokse og heller ikke gå til ridning, som Lea syntes. Men så lærer man efterhånden, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvad de laver. Man skal bare elske og støtte dem, uanset om de vil gå til boksning eller ballet, har Mikkel Kessler fortalt til et af sine foredrag
 
Mikkel Kessler er ikke den eneste fra Kessler-familien, der skal op ad kirkegulvet i nærmeste fremtid. 
 
 
Se flere billeder af Mikkel og Lea i galleriet herunder

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close