Nyheder6. juni 2017

Mikkel Kessler: Mine børn skal have regler

Som barn kunne bokseren Mikkel Kessler gøre, som han ville. Men det får hans egne børn ikke lov til.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/02_5.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

De altid underholdende medlemmer af ”Familien fra Bryggen” har aldrig lagt skjult på, at deres opvækst ikke har været som alle andres.

Linse Kessler har flere gange været hudløst ærlig om sin egen opvækst og opdragelsen af sin datter Stephanie.

Men også 38-årige Mikkel Kessler husker barndommen med mor Ann, bedre kendt som Mopper, som anderledes end de andre børns.

– Der var ingen regler hjemme ved min mor. Hun havde selv haft det hårdt som barn med en masse regler, så hun sagde altid, at vi ikke skulle have det sådan. Så jeg måtte gøre, hvad jeg ville. Hvis de andre drenge skulle være hjemme klokken 20, skulle jeg være hjemme, når jeg ville, fortalte han forleden ærligt i sit foredrag ”Under bæltestedet”.

Og derfor søgte Mikkel også den struktur, han ikke fik derhjemme, andre steder. Det skulle vise sig at være vejen til en banebrydende karriere.

– Det har nok tiltrukket mig at komme op i bokseklubben, hvor der var regler, man skulle overholde. Ellers skulle man tage 20 armbøjninger, så der overholdt vi reglerne, grinede han.

Siden har Mikkel selv fået to børn med 28-årige Lea Hvidt.

Romeo på knap fire år og Rosa-Lia på halvandet. Men han vil ikke give sine børn samme opdragelse, som han fik fra Mopper.

– Min søn skal ikke være hjemme, når han vil. Han skal nok være hjemme klokken 20 som de andre børn, lød det fra bokseren, der dog også indrømmer, at der kan være for mange regler.

– Jeg startede med at synes, at der var en masse ting, min søn ikke skulle. Han skulle ikke bokse og heller ikke gå til ridning, som Lea syntes. Men så lærer man efterhånden, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvad de laver. Man skal bare elske og støtte dem, uanset om de vil gå til boksning eller ballet, lød det fra Mikkel Kessler.

null

Sponsoreret indhold