Nyheder30. maj 2018

Mikkel Kessler hevet i retten af Skatteministeriet

Boksestjernen Mikkel Kessler er af Skatteministeriet anklaget for at have indgået en proforma-aftale med et leasingfirma for at undgå at betale fuld registreringsafgift på en dyr sportsvogn. Onsdag falder der dom i sagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel_kessler_0.jpg
 (Foto: All Over)

Onsdag falder der dom i en sag, hvor den tidligere boksestjerne Mikkel Kessler er anklaget for at have indgået en proforma-aftale for at undgå at betale fuld registreringsafgift på en dyr sportsvogn.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det er Skatteministeriet, der har hevet den 39-årige tidligere mellemvægt-mester i retten, og på grund af sin principielle karakter er sagen gået udenom byretten og direkte til landsretten.

Sagen tog sin begyndelse i 2013, hvor Mikkel Kessler købte en sportsvogn af mærket Toyota Supra for omkring en halv million kroner.

Efterfølgende solgte han bilen til leasingfirmaet Lux Leasing for blot 50.000.

Den 3. maj 2013 indgik Mikkel Kessler og Lux Leasing en leasingaftale om den nyindkøbte bil, hvilket betød, at bokseren slap for at betale den fulde registreringsafgift.

https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/mikkel-kessler1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Skatteministeriet mener, at den tidligere bokser forsøgte at undgå at betale fuld registreringsafgift på den sportsvogn, han købte i 2013. Foto: All Over Press

I stedet nøjedes han med en mindre, månedlig afgift.

Det er denne aftale, der ifølge Skatteministeriet var en proforma-aftale, der netop havde til formål at skåne Mikkel Kessler ofr at betale den fulde registreringsafgift, og derfor har Skatteministeriet hevet Mikkel Kessler i retten.

Mikkel Kessler: Jeg modtog aldrig betaling

Hovedpersonen selv var til stede i retten tirsdag, hvor han ifølge Ekstra Bladet understregede, at han aldrig modtog betalingen på de 50.000 kroner fra Lux Leasing.

- På grund af optræning til en boksekamp havde jeg meget andet i hovedet, og tidspunktet faldt også sammen med min fars død, fortalte Mikkel Kessler ifølge Ekstra Bladet.

I retten fortalte Mikkel Kessler, at han flere gange havde rykket for pengene, men at han aldrig fik dem.

Desuden kom det også frem, at bokseren fik foretaget væsentlige opgraderinger af bilen. Skatteministeriets advokat påpegede det usædvanlige i at bruge penge på at forfine en bil, som man ikke selv ejer.

Der falder dom i sagen i Østre Landsret i dag.

Mikkel Kessler: Indstillede karrieren efter flåtbid

Mikkel Kessler valgte sidste år at indstille karrieren. På det tidspunkt havde han allerede haft en længere pause fra bokseringen, men havde besluttet at gøre comeback i marts i år.

Men bokseren blev sendt til tælling af den frygtede bakterieinfektion borrelia, som han pådrog sig efter et flåtbid. Mikkel Kessler blev ramt af sygdommen, mens han var godt i gang med at træne op til sit comeback og måtte til sidst smide håndklædet i ringen. Borrelia-infektionen, som man kan pådrage sig efter et flåtbid, kan give både lammelser og viser sig som oftest som feber, træthed samt smerter i hoved og ryg.

Mikkel Kessler har tidligere fortalt, at han begyndte at føle sig utilpas i efteråret 2017.

- Jeg begyndte at føle mig syg omkring for omkring fire uger siden. Jeg var træt, mine muskler var ømme, og jeg kunne ikke træne. På det tidspunkt havde jeg ingen idé om, hvad der var årsagen. Jeg fik taget blodprøver, som ikke viste noget, og det var ikke før, at jeg fik foretaget en lumbalpunktur (en rygmarvsprøve, red.), at lægerne kunne identificere problemet, fortalte Mikkel Kessler.

- Selvfølgelig er jeg skuffet over at skulle udskyde mit comeback. Jeg vil gerne takke mine fans for deres støtte og tålmodighed. Jeg håber at være klar til at vende tilbage til ringen tidligt næste år, og jeg lover at tilbagebetale for alles støtte med en stor sejr, udtalte Mikkel Kessler i efteråret.

https://imgix.seoghoer.dk/flaat.jpg

Mange, der bliver bidt af en flåt, opdager det ikke. Infektionen viser sig ofte som træthed, hovedpine, let feber samt led- og muskelsmerter. Borrelia-infektionen kan blive mere alvorlig, hvis den for eksempel spreder sig til andre organer, som f.eks. hjernen. Foto: All Over

2017 var et ganske begivenhedsrigt år for Mikkel Kessler samt hans kæreste Lea Hvidt.

Det var således sidste år, at det kom frem, at Mikkel Kessler havde været på knæ for hende.

Parret, der har været sammen i 10 år, blev forlovet tidligere på sommeren sidste år, efter at Mikkel Kessler stillede hende det store spørgsmål.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt kommer formentlig ikke til at holde et traditionelt kirkebryllup – de skal nemlig giftes i udlandet.

Det afslørede den kommende bokse-brud, Lea Hvidt, på sin blog sidste efterår:

– Faktisk har jeg været lidt i tvivl – jeg siger jeg, fordi Mikkel ingen bestemte ønsker har i forhold til det her, men jeg tror, at jeg er kommet frem til det helt rigtige nu. Vi skal giftes i udlandet, og det gør vores muligheder lidt anderledes, fortalte Lea Hvidt på sin blog tilbage i slutningen af september sidste år.

- Det gør selvfølgelig også, at jeg har en masse ideer og tanker om det ene og det andet. Her er det specielt en fordel, at skulle gifte sig med en mand, som lader mig gøre (næsten) lige præcis, hvad jeg ønsker. Nogle vil måske sige “Jamen det er jo JERES fest”, hvilket selvfølgelig er helt rigtigt. MEN man skal også gøre det, man er bedst til, så derfor er det helt super, at jeg er den, der går i front, fortæller Lea Hvidt, der elsker at være kreativ og helt sikkert også har gode ideer til, hvordan deres dag bliver både uforglemmelig, personlig og smuk.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt har sønnen Romeo og datteren Rosa-Lia.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Sponsoreret indhold