Nyheder16. oktober 2017

Blev syg for fire uger siden: Nu taler Mikkel Kessler om sin sygdom

Den danske bokser Mikkel Kessler blevet sendt til tælling af den frygtede bakterieinfektion borrelia, som han har pådraget sig efter et flåtbid. Nu fortæller han, at han begyndte at føle sig sløj for fire uger siden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mikkel_kessler-175-cpo.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det var planen, at han skulle tilbage i ringen til marts.

Men den danske mesterbokser Mikkel Kessler er ifølge BT blevet sendt til tælling af den frygtede bakterieinfektion borrelia, som han pådrog sig efter et flåtbid.

Infektionen betyder, at den 38-årige bokser nu har måttet udskyde sin comeback for i stedet at koncentrere sig om at komme til hægterne igen.

Og nu fortæller Mikkel Kessler selv om den frygtede sygdom. I en pressemeddelelse fortæller han ifølge BT, at han begyndte at føle sig utilpas for omkring fire uger siden:

- Jeg begyndte at føle mig syg omkring for omkring fire uger siden. Jeg var træt, mine muskler var ømme, og jeg kunne ikke træne. På det tidspunkt havde jeg ingen idé om, hvad der var årsagen. Jeg fik taget blodprøver, som ikke viste noget, og det var ikke før, at jeg fik foretaget en lumbalpunktur (en rygmarvsprøve, red.), at lægerne kunne identificere problemet, fortæller Mikkel Kessler ifølge BT i pressemeddelelsen.

Mikkel Kessler aner ikke selv, hvornår han er blevet bidt af skovflåten, og han har altså ikke selv opdaget eventuelle røde mærker omkring biddet, som ellers er et typisk symptom på et skovflåtbid.

Han er dog meget taknemmelig for, at bakterieinfektionen blev opdaget tidligt, så han forhåbentlig slipper uden mén.

- Selvfølgelig er jeg skuffet over at skulle udskyde mit comeback. Jeg vil gerne takke mine fans for deres støtte og tålmodighed. Jeg håber at være klar til at vende tilbage til ringen tidligt næste år, og jeg lover at tilbagebetale for alles støtte med en stor sejr, udtaler Mikkel Kessler ifølge BT i pressemeddelelsen.

https://imgix.seoghoer.dk/flaat.jpg

Mange, der bliver bidt af en flåt, opdager det ikke. Infektionen viser sig ofte som træthed, hovedpine, let feber samt led- og muskelsmerter. Borrelia-infektionen kan blive mere alvorlig, hvis den for eksempel spreder sig til andre organer, som f.eks. hjernen. Foto: All Over

2017 har indtil videre vist sig at være et ganske begivenhedsrigt år for Mikkel Kessler.

Tidligere på året kom det nemlig frem, at Mikkel Kessler havde været på knæ for kæresten Lea Hvidt.

Parret, der har været sammen i 10 år, blev nemlig forlovet tidligere på sommeren, efter at Mikkel Kessler stillede hende det store spørgsmål.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt kommer formentlig ikke til at holde et traditionelt kirkebryllup – de skal nemlig giftes i udlandet.

Det afslørede den kommende bokse-brud, Lea Hvidt, på sin blog for omkring en måned siden.

– Faktisk har jeg været lidt i tvivl – jeg siger jeg, fordi Mikkel ingen bestemte ønsker har i forhold til det her, men jeg tror, at jeg er kommet frem til det helt rigtige nu. Vi skal giftes i udlandet, og det gør vores muligheder lidt anderledes, fortalte Lea Hvidt på sin blog tilbage i slutningen af september.

- Det gør selvfølgelig også, at jeg har en masse ideer og tanker om det ene og det andet. Her er det specielt en fordel, at skulle gifte sig med en mand, som lader mig gøre (næsten) lige præcis, hvad jeg ønsker. Nogle vil måske sige “Jamen det er jo JERES fest”, hvilket selvfølgelig er helt rigtigt. MEN man skal også gøre det, man er bedst til, så derfor er det helt super, at jeg er den, der går i front, fortæller Lea Hvidt, der elsker at være kreativ og helt sikkert også har gode ideer til, hvordan deres dag bliver både uforglemmelig, personlig og smuk.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt har sønnen Romeo og datteren Rosa-Lia.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Sponsoreret indhold