Se traileren her: Mikkel Boe Følsgaard som bokser

Mikkel Boe Følsgaard i \

Mikkel Boe Følsgaard i "Den bedste mand"

Nimbus

Mikkel Boe Følsgaard kan fra den 15. juni opleves i filmen "Den bedste mand", der handler om den legendariske danske bokser Jørgen ”Gamle” Hansen. Men allerede nu kan du smugkigge på dramaet, for traileren er netop blevet offentliggjort.

-”Den bedste mand” er historien om den legendariske danske bokser Jørgen ”Gamle” Hansen og hans kone Hanne. 
 
Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie.  Kun én ting holder sammen på det hele. 
 
 
Hans elskede Hanne – manager og kone i ét. Men da Hanne beslutter, at familien Hansen skal lægge hus til promoter Mogens Palles nye afrikanske boksehåb Ayub Kalule, spirer et uventet venskab, og takket været sin nye ven og sparringspartner begynder Jørgen langsomt at genvinde troen på sig selv.
 
Og da han stik mod alle odds tilbydes en EM-titelkamp mod den frygtindgydende englænder Dave ”Boy” Green, der kan redde både karrieren og familiens hjem, må han se sin største fjende i øjnene én gang for alle: En panisk rædsel for at bokse…
 
I rollen som Jørgen ’Gamle’ Hansen, som i 1970’erne blev europamester hele ni gange og er en af de mest vindende danske boksere nogensinde, kan publikum glæde sig til at opleve Mikkel Boe Følsgaard, mens Lene Maria Christensen spiller Jørgens kone, Hanne.
 
Derudover tæller rollelisten bl.a. Søren Malling i rollen som promoteren Mogens Palle, den engelske skuespiller Arnold Oceng (biografaktuel lige nu med filmen Kærlighed kender ingen grænser) spiller Ayub Kalule, og i det øvrige store persongalleri medvirker bl.a. Benjamin Kitter, Martin Greis, Ari Alexander, Kristian Høgh Jeppesen og Kristian Fjord, lyder det i pressemeddelelsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close