Nyheder 16. juni 2016

Arvingernes Mikkel Boe skal spille dansk bokselegende

Skuespilleren har lært at bokse, inden han skal spille den legendariske danske bokser Jørgen "Gamle" Hansen i ny stor dansk film
Foto: Adam Wallensten

 

Mikkel Boe Følsgaard har allerede modtaget flere priser for sit skuespil, og nu skal han spille bokselegenden, Jørgen ”Gamle” Hansen, som er blevet hædret endnu flere gange. Den danske bokser blev i 1970’erne europamester hele ni gange og er en af de mest vindende danske boksere nogensinde.

Det bliver skildret i filmen "Den bedste mand", som optages i Kroatien og Danmark fra d. 11. juli til 19. august og har biografpremiere til juni 2017.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Den bedste mand” fortæller den gribende og underholdende historie om den legendariske danske bokser Jørgen ”Gamle” Hansen og hans kone Hanne. Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie.  Kun én ting holder sammen på det hele. Hans elskede Hanne – manager, ven og kone i ét.  Sammen kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter at familien Hansen skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der ifølge boksepromotor Mogens Palles plan skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han ikke er klar til at lade sig pensionere endnu.

Filmen er inspireret af virkelige begivenheder og Mikkel glæder sig også til at spille hovedrollen i filmen.

- Det bliver sjovt, spændende og rørende. Jeg er gået i gang med at lære at bokse, det har jeg været igang med de sidste fem måneder, siger Mikkel Boe Følsgaard til SE og HØR.

Lige nu har "Arvingerne"-skuespilleren dog travlt med at optage den sidste sæson af "Arvingerne".

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold