Nyheder17. maj 2017

Mikkel Boe Følsgaard får kæmperolle i udlandet

Den danske skuespiller Mikkel Boe Følsgaard skal spille Hamlet i en international film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel-boe-foelsgaard.jpg
 Foto: All Over Press)

Han har gået fra den ene store rolle i Danmark til den anden, men nu kommer det helt store gennembrud formentlig i udlandet for Mikkel Boe Følsgaard.

Den 33-årige skuespiller skal nemlig spille hovedrollen i den internationale opdatering af det klassiske Shakespeare-stykke, med den engelske titel "Hamlet - Revenant".

Det er Variety og Hollywood Reporter der har opsnappet nyheden fra Cannes, og til BT siger han.

- Det kommer faktisk bag på mig, at det er ude nu, for kontrakten er ikke endeligt underskrevet, men vi er enige om betingelserne, og jeg har været til flere møder med instruktøren Ken McMullen, der virker som en super dygtig og meget fin fyr, siger stjernen fra den Oscar-nominerede danske film, 'En kongelig affære' og tv-serien "Arvingerne"

I den kommende film skal Mikkel Boe spiller overfor Ian McKellen, Connie Nielsen og Gabriel Byrne.

»Det er ret vildt, for det er simpelthen en drømmerolle, som jeg har haft lyst til at prøve kræfter med, siden jeg begyndte at interessere mig for skuespil,« siger Mikkel Boe Følsgaard.

Og så har den danske stjerne ikke engang været til casting på den store rolle, fortæller han til BT.

- Jeg har så at sige fået rollen på mit glatte ansigt. Måske fordi min rolle i 'En kongelig affære' (som den sindssyge Kong Christian d. 7. Red.) også lugter lidt af Hamlet. Det bliver vildt spændende, at skulle spille overfor Ian McKellen,« siger Følsgaard, om den britiske skuespiller, der er verdenskendt for sin pragtpræstation som Gandalf i Ringenes Herre.

Sponsoreret indhold