Mikkel Boe Følsgaard: Nyder at være barselsfar

Mikkel Boe Følsgaard nyder rollen som far.

Mikkel Boe Følsgaard nyder rollen som far.

(Foto: Thomas Laursen)

Der er langt fra et thailandsk fængsel til en bollebagende far. Og så alligevel ikke. 

For i rollen som Emil i ”Arvingerne” er det netop den forvandling, Mikkel Boe Følsgaard har taget.

Den 32-årige skuespiller er vokset med sin rolle i 3. sæson af ”Arvingerne”, hvor han agerer far for sin treårige søster Melody. 

– Emil gennemgår en stor udvikling. Han går fra at være en drengerøv til at være en ansvarlig far. Det har været spændende at lave, siger Mikkel Boe Følsgaard.

Det er noget, virkelighedens Mikkel om nogen kan sætte sig ind i. Han er nemlig netop blevet far for anden gang, denne gang til en lille pige. En rolle, hvor han virkelig gør sig umage.

– Jeg synes, der er en tendens til, at vi ikke fordyber os. Det giver en fare for, at tingene går så hurtigt, at det forsvinder, inden vi får set os om. Her tænker jeg på sociale medier og det at sætte sig selv i fokus hele tiden, fortæller den prisvindende skuespiller, der har sat de næste par måneder på standby for at hellige sig familielivet.

Sammen med sin kæreste Freja holder han nemlig barsel med deres nyfødte datter og tre år gamle søn Teodor.

Det er et bevidst valg og noget, han også gjorde, da han blev far første gang.

– Dengang var jeg tre måneder i England med min kæreste. Der fik hun lov til at arbejde igennem. Så var jeg bare far. Det var dejligt bare at trille rundt med barnevognen og bare være sammen, siger Mikkel Boe Følsgaard til SE og HØR.

Denne gang holder Mikkel sin barsel sammen med sin kæreste Freja, og det er noget, der også kommer den nybagte storebror til gode.

– Det er en luksussituation, at vi kan gå derhjemme sammen. Så kan jeg give vores store dreng lidt ekstra opmærksomhed, og så kan Freja tage sig af den lille, fortæller Mikkel Boe Følsgaard.

Når tiden i babyboblen slutter om nogle måneder, er Mikkel klar til at tage fat på ny.

– Jeg skal i gang med et nyt projekt, men det kan jeg ikke sige så meget om endnu, lyder det fra Mikkel, der allerede har vundet en Sølvbjørn og to Robert-priser.

– Jeg er så privilegeret, at jeg allerede nu har prøvet at spille mange forskellige roller. Jeg har ikke en klart defineret drøm om, hvad jeg skal. Men jeg har en drøm om, at jeg skal blive ved med at udfordre mig selv og holde mig selv til ilden og prøve nogle ting af, siger Mikkel.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close