Mikkel Behas søn om farfars sygdom: Hård tid

Alfred Midé Erichsen sørger for at få det meste ud af den sidste tid med farfar, men ville gerne se den gamle skipper endnu mere.

Alfred Midé Erichsen sørger for at få det meste ud af den sidste tid med farfar, men ville gerne se den gamle skipper endnu mere.

(Foto: Thomas Laursen)

Søfarer Troels Kløvedal fortalte i efteråret om sin sygdom, og at han er afklaret med, at han skal dø af den.

Men mens den erfarne kaptajn tager sin tilstand i stiv arm, tager det hårdere på hans familie.

– Det er selvfølgelig hårdt, at han er syg, men det virker til, at han er glad for tiden, fortæller barnebarnet Alfred Midé Erichsen, som ikke får set helt så meget til sin farfar, som han ville ønske.

– Jeg har ret travlt med skole, men jeg ser ham en gang om måneden eller sådan noget. Jeg har ikke tid til at komme derop (til Ebeltoft, red.) oftere, selv om jeg godt gad, lyder det fra Mikkel Behas yngste søn.

17-årige Alfred går i 1. g og har ved siden af skolen netop skrevet en børnebog sammen med sine berømte ”Havana”-brødre Emil og Theis.

– Den handler om at dykke og alle de fede ting, man kan se under vand. Det er et helt familieprojekt, for min far har hjulpet os med at skrive, og min mor har stået for alt det praktiske, siger siger han til SE og HØR.

I sommer fik den 73-årige Troels Kløvedal konstateret den dødelige nervelidelse ALS og lungesygdommen bronkiektasi.

Se billeder fra Kurs mod fjerne kyster her:

Kurs mod fjerne kyster - billeder fra både rejse og hjemkomst

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close