Nyheder7. maj 2017

Ulykke kostede to livet: Her taler politiet med Mikkel Beha

TV-vært og bådejer Mikkel Beha bekræfter over for Ekstra Bladet, at han var til stede i Københavns Havn, da en vandscooter lørdag aften bragede ind i en lille udlejningsbåd. Ulykken kostede to amerikanske kvinder livet, og TV-værten og hans to sønner har efterfølgende afgivet forklaring til politiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gemt_roed.jpg
 (Foto: Polfoto)

De høje temperaturer og solskinnet lokkede lørdag aften flere på vandet i Københavns Havn.

Men desværre endte aftenen i en meningsløs og ufattelig tragedie, da en vandscooter kort før klokken 20 kolliderede med en lille udlejningsbåd.

Ulykken kostede to amerikanske kvinder livet, mens flere blev kvæstet.

Over for Ekstra Bladet bekræfter TV 2-værten Mikkel Beha, at han var til stede i Københavns Havn, da ulykken skete – og at han efterfølgende afgav forklaring til politiet.

- Jeg kan bekræfte, at jeg talte med politiet, men jeg så ikke ulykken ske. Det er forfærdeligt, siger han til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/gemt.jpg
 (Foto: Polfoto)

TV-værten og hans sønner var til stede lørdag aften, da den voldsomme ulykke indtraf i Københavns Havn. Foto: Polfoto

Mikkel Beha sejlede ifølge avisen i båd sammen med sine to sønner Theis og Alfred lørdag aften, hvor ulykken skete.

Ulykken skete kort før klokken 20, da en vandscooter bragede ind i en lille udlejningsbåd fra firmaet Goboat. To amerikanske kvinder, der sad i udlejningsbåden, blev dræbt ved ulykken, mens flere blev kvæstet.

Efterfølgende flygtede otte personer fra stedet – de blev dog anholdt af politiet i Brøndby Havn.

https://imgix.seoghoer.dk/gemt_roed.jpg
 (Foto: Polfoto)

Efter ulykken afgav Mikkel Beha og hans to sønner forklaring til politiet. Foto: Polfoto

Lørdag blev de otte personer fremstillet i grundlovsforhør. Én af de personer er sigtet for at have ført den vandscooter, som forårsagede den voldsomme ulykke.

- En er sigtet for uagtsomt manddrab, og de syv andre er sigtet for overtrædelse af paragraf 252, som går ud på, at personer der for vindings skyld, af grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde volder nærliggende fare for nogens liv eller førlighed, siger Jens Jespersen fra Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold