Kæresten hepper på Michael: Han skal bare vinde

Michael Olesen og Joan Divine.

Michael Olesen og Joan Divine.

Foto: Dan Mariegaard

Michael Olesen har været med i "Vild med dans" i hele 11 sæsoner, men i aften er det første gang, at han er finalist. 

Og når han i løbet af aftenen går benhårdt efter trofæet sammen med partneren Sofie Lassen-Kahlke, så har han kæresten Joan Divine ved sin side.

Hun sidder nemlig på første parket i Forum Horsens.

Sammen med Joan er Michaels familie, der også hepper på den flotte danser. 

De er helt sikre på, at han vinder. Det bliver han faktisk nødt til, hvis man spørger dem. 

- Selvfølgelig. Det skal han gøre. Men altså, hvis han ikke gør, så tror jeg ikke, han bliver skuffet eller noget. Bare det at have været med i finalen, synes han er stort, fortæller Joan, da SE og HØR møder hende kort inden finalen. 
 
Hun glæder sig dog også til, at finalen er overstået. De seneste uger har kæresteparret nemlig ikke haft meget tid til hinanden.

- Det hedder faktisk ingen tid. Jeg glæder mig til, at det er overstået, så det bare kan være os to igen, fortæller Joan. 

Når Michael og Sofie går på gulvet, så har Joan dog haft en lille finger med i spillet. Så lidt tid har hun haft med Michael de seneste uger.

- Jeg har været med til at planlægge, hvad der skal ske. Så jeg glæder mig til at se, hvordan det ser ud, når det er færdigt, afslutter Joan. 

Bookmakerne tror på Michael og Sofie

Står det til bookmakerne, så får Joan Divine sit ønske opfyldt. Både Danske Spil og Bet25 tror nemlig også på, at Michael Olesen og Sofie Lassen-Kahlke løber med trofæet.

- Sofie Lassen-Kahlke er vores favorit til odds 1,70 på trods af, at hun generelt har fået en lavere score hos dommerne end Iben Hjejle i den her sæson. Men man skal huske på, at finalen er udelukkende en seerafstemning, og derfor vurderer vi Sofie Lassen-Kahlke som en lille favorit, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Hos Bet25, mener man, at man Iben Hjejle skal score mange flere point end Sofie fra dommerne, hvis hun skal løbe med sejren.

- Iben skal formentlig op og score markant flere dommerpoint end Sofie, hvis hun skal ende med at løfte trofæet. Især fordi nogle af de mange seerstemmer, som Daniel Svensson sugede til sig i de foregående programmer, nu skal fordeles imellem de to. Dén duel har vi en formodning om, at Sofie trækker sig klart bedst ud af, og derfor er hun vores favorit til at vinde "Vild med dans", Morten Olsen, oddsætter hos Bet25.dk. 

Du kan se flere billeder af Michael Olesen og Joan Divine i galleriet herunder

Joan Divine og Michael Olesen med nøgenbilleder af Joan

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close